Home » Showcases » Showcase Sunday (+ Birthday presents!)

Showcase Sunday (+ Birthday presents!)

DSC07017
Happy Sunday! Ik hoop dat jullie allemaal een fijn weekend achter de rug hebben! Mijn weekend bestond uit een heerlijk dagje rust en een dagje Rotterdam. Bij Donner heb ik een mooi stapeltje boeken gescoord, maar het was al donker toen we thuis kwamen, dus die bewaar ik voor volgende week om een mooiere foto te kunnen maken. Dat wil niet zeggen dat ik geen boeken heb om jullie deze week te laten zien. Afgelopen weekend heb ik namelijk mijn verjaardag gevierd met mijn familie (en een super goed gelukte unicorn rainbow cake!) en heb ik wat boeken gekregen en gekocht van geld dat ik gekregen heb. Tijd voor een showcase, en als ik dan toch bezig ben, laat ik jullie gelijk al mijn cadeautjes zien!

whatsapp-image-2019-02-17-at-19.39.03.jpegIk heb deze week geen nieuwe boeken geleend bij de bibliotheek, want ik lees de laatste tijd echt super langzaam en ik ben nog steeds bezig in Feminists don’t wear pinkThe Snow Child en It only happens in the movies, al hoop ik die laatste vanavond nog uit te lezen. Ik heb nog een klein stapeltje biebboeken liggen, dus voorlopig nog even geen nieuwe, tenzij ik weer iets heel tofs tegenkom dat ik gelijk wil lezen.
Anyway, niks geleend dus, maar ik heb wel boeken gekregen. Van mijn mama kreeg ik het schetsboek 642 places to draw, waarin 642 ideeën staan om te tekenen. Ook kreeg ik Legendary van Stephanie Garber, het tweede deel van Caraval, die echt al heel lang op mijn lijstje stond. Ten slotte kocht vriendlief nog het time to momo reisboekje van Keulen voor me, zodat ik weer een tripje kan plannen!
Verder liep ik deze week nog de boekhandel in omdat ik me een beetje down voelde en toen kwam ik bij de reisboeken Literaire Plekken van Sarah Baxter tegen. Ik kan soms zo blij worden van het tegenkomen van toffe, nieuwe boeken! In dit boek worden plaatsen uitgelicht waar bekende literaire verhalen zich afspelen, zoals het La Mancha uit Don Quichot. Een supertof idee, want het combineert twee dingen waar ik van hou: boeken en reizen!

WhatsApp Image 2019-02-17 at 19.59.07Naast boeken kreeg ik ook nog wat andere cadeautjes. Van mijn schoonfamilie kreeg ik een LP van Queen, met hun Greatest Hits, en die draait nu supervaak op de platenspeler die ik voor kerst gekregen heb. Super blij mee 🙂 Van zusjelief kreeg ik het speelkaartenset van Alice in Wonderland, met illustraties van Floor Rieder. Van mijn ouders kreeg ik, naast het schetsboek en boek van hierboven, nog een spelletje Potje thee spelen, een koekjesstempelset waarbij je je eigen woorden kan maken om in koekjes te drukken, en onderstaande notitieblokjes en stickers van Studio Inktvis. Me happy 🙂 Ik heb een hele toffe verjaardag gehad!

WhatsApp Image 2019-02-17 at 19.59.07 (1)

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s