Home » Leeslijstjes » Romantische boeken voor Valentine’s Day

Romantische boeken voor Valentine’s Day

7451ad4f-de40-41f1-8634-049478014a27Happy Valentine’s Day! Of je er nu van houdt of het allemaal alleen maar commerciële onzin vindt, is het wel de perfecte dag om romantische boeken te lezen. Zelf ben ik nu bezig in This is kind of an epic love story van Kheryn Callender, een boek dat ook perfect is voor Valentijnsdag. Naast dit boek heb ik nog wat leuke aanraders voor vandaag. Lees verder voor mijn favoriete romantische boeken!

36341204
Becky Albertalli & Adam Silvera – What if it’s us

Als ik maar één boek zou moeten noemen als favoriete romance dan is het wel deze. Ik heb hem gelijk gekocht toen hij uitkwam, want het is een boek van twee ijzersterke auteurs. Ik las het boek ook razendsnel uit. Het is een heel fijn liefdesverhaal, perfect voor Valentijnsdag!
Klik hier voor mijn recensie.

31458203

 

Marissa Meyer – Heartless
Dit is een hervertelling van Alice in Wonderland en dan vanuit het personage van de Queen of Hearts, voordat ze een kwaadaardige koningin was. In Heartless is ze een heel onschuldig meisje dat houdt van bakken. Tevens is het een liefdesverhaal, maar wat minder zoetsappig dan de andere boeken in dit lijstje, omdat we natuurlijk weten hoe het moet aflopen. Toch kan deze niet ontbreken op het lijstje met valentijnsfavorieten. Lees hier mijn recensie.

28818314

A.G. Howard – Roseblood
Dit boek is wederom een hervertelling, en ook een young adult. Howard is een van mijn favoriete auteurs en deze hervertelling van The phantom of the opera is heel goed en heel romantisch. Net zoals in het originele verhaal de hoofdpersoon verliefd wordt op de phantom, gebeurt dat hier ook, maar het is net een iets andere twist die je verrast achterlaat.
Klik hier voor de recensie.

20820994
Jandy Nelson – I’ll give you the sun
Het is alweer een hele tijd geleden dat ik deze heb gelezen, maar ik herinner me dat ik het een heel mooi boek vond toen ik hem uit had. Een romantisch liefdesverhaal tussen twee jongens. Het is prachtig verteld en je gaat er als lezer helemaal in op. Volgens mij wordt dit boek binnenkort ook verfilmd!
Klik hier voor de recensie.

30653703Lucy Keating – Dreamology
Ik vind de cover van dit boek zo mooi! Ik werd verliefd op het verhaal toen ik het boek voor het eerst tegenkwam en ik heb hem dan ook best wel snel gekocht. Ook las ik het boek in een middagje uit op onze schommelbank in de tuin, heerlijk lezend in de zon. Hoewel het februari is, schijnt het zonnetje nu ook heerlijk, en dit boek is dan een perfect tussendoortje, zeker op Valentijnsdag. Aanrader!
Lees hier mijn recensie.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s