Home » Showcases » Showcase

Showcase

DSC07017Hoi allemaal! Misschien wat veel showcases na elkaar, maar hierna blijft het even stil, omdat ik niet van plan ben om meer boeken te kopen deze maand. Wellicht komt er nog wat aan het einde van de maand, wanneer de poëzieweek begint. Altijd een goede reden om nieuwe dichtbundels aan te schaffen!
In ieder geval, ik heb met kerst wat cadeau- en boekenbonnen gekregen waarmee ik nog wat toffe extra kerstcadeautjes voor mezelf heb uitgekozen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder 🙂

742f2355-64a5-4ec9-a58d-e9d45408f37fIk vind het altijd zo leuk om boeken uit te kiezen van cadeaubonnen die je gekregen hebt. Het voelt toch een beetje als winkelen zonder geld uit te geven. Ik heb wat mooie cadeautjes voor mezelf uitgezocht. Twee non-fictie en twee literaire werken zie je op deze foto. Ik koos het boek Bucketlist reizen van Marloes de Hooge. Ik hou van reizen en met reisboeken kun je zoveel leuke inspiratie opdoen en alvast wat voorpret beleven. Ik hoop dat dat ook lukt met dit boek. In ieder geval staat Lapland er ook in, dus dat is alvast een goeie voor de voorpret! Over Lapland gesproken, als je op vakantie gaat moet je natuurlijk een goed boek meenemen. Daarom koos ik ook voor The Snow Child van Eowyn Ivey, een literair verhaal dat zich afspeelt in de sneeuw.
Ook heb ik voor mezelf een nieuw kookboek besteld, die jullie vast al voorbij hebben zien komen op Instagram. Het boek On the go van Rens Kroes staat vol met receptjes voor ontbijt en lunch om mee te nemen naar je werk. Ten slotte koos ik nog voor The travelling cat chronicles van Hiro Arikawa omdat ik daar nu eenmaal zin in had toen ik in de boekwinkel stond. Hij is in ieder geval prachtig vormgegeven, en het is een literair verhaal wat volgens mij is geschreven vanuit een kat, dus dit moet wel een goed boek voor mij zijn!

23ea9c09-32d4-485b-b112-576ad4bfa2b8Dit was eigenlijk niet helemaal de bedoeling, maar ik las vorige maand het eerste boek van de Grisha trilogie: Shadow and Bone en ik ging nu op zoek naar het tweede deel. Maar ik kon nergens het tweede deel vinden die bij mijn eerste deel hoorde. Wel zag ik op bol.com deze box met alle drie de delen voor maar 20 euro. Omdat de boeken per stuk meer dan 10 euro kostten, besloot ik dan maar om deze te bestellen. De dag erna zag ik dat de prijs ineens verdubbeld was, dus ik heb hem nét op tijd besteld! Me happy 🙂

Hebben jullie deze week nog leuke boeken gekocht?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s