Home » Challenges » Reading Challenge 2019

Reading Challenge 2019

29In 2018 had ik mezelf voorgenomen om 100 boeken te lezen. Ik wil ook nog wel een overzichtje maken van de beste boeken van afgelopen jaar, maar dat terzijde. In ieder geval liep ik eind van het jaar nog drie boeken achter en ik wilde die challenge wel halen, want ik was zó dichtbij. Ik heb wat dichtbundels gelezen en een jeugdboek en toen had ik mijn challenge gehaald!

Ik zit nu een beetje in een reading slump. Hoewel ik wel de hele tijd boeken tegenkom die ik zou willen kopen en lezen, komt het er niet echt van als ik thuis ben. Ik ben wat meer aan het relaxen en tijdschriften aan het lezen. En dat vind ik ook eigenlijk wel prima. Lezen om een uitdaging te halen, daar heb ik geen zin meer in. De kans is vrij groot dat ik van het weekend toch wel weer een boek op pak. En if not, dan niet, dat is ook prima. Het moet een hobby blijven. Ik heb mijn doel op Goodreads voor dit jaar op 80 gezet. En ik zie wel of ik het haal. Met tijdschriften en dikkere boeken of boeken die simpelweg wat meer tijd vragen, daar moet ook tijd voor zijn. En wie weet, misschien gaat die challenge ook nog wel omlaag.

Hoeveel boeken willen jullie lezen in 2019?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s