Home » Showcases » Christmas Showcase

Christmas Showcase

DSC07017Long time no see! Ik hoop dat jullie een hele fijne kerst en oud en nieuw hebben gehad en ik wil jullie gelijk ook een prachtig nieuwjaar wensen! Zelf ben ik wat meer offline geweest de afgelopen anderhalve week. Wel Instagram en Facebook, maar geen blog of werk. Ik had helaas geen concepten staan die ik voor jullie kon inplannen in mijn afwezigheid… In ieder geval, ik ben weer aan het werk en ik typ deze showcase even in mijn pauze. Want dat werd toch wel weer eens tijd. Ik ben in december redelijk zuinig geweest, maar ik heb wel een hele stapel toffe kerstcadeautjes gekregen die ik jullie wil laten zien!

3 Misschien niet echt een kerstcadeautje, maar omdat wij dit jaar het kerstdiner hosten bij ons thuis, had mijn mama een kleinigheidje, namelijk kerstige pannenlappen en theedoeken. Met alle kerstdiners die we hebben gemaakt, kwamen die zeker van pas! Wat wel een echt heel tof cadeautje was, was deze tas voor mijn Ukulele. Ik heb hem zelf uitgekozen op Amazon. Het is een tas die je op je rug kunt dragen en het heeft een patroon met kleine katjes. Perfect voor mij!

2Van mijn schoonouders kreeg ik een theesetje om Matcha thee te maken, inclusief een prachtige stenen theepot. We hebben het al geprobeerd en het was erg rustgevend en volgens mij ook super gezond! En best wel lekker! Schoonzusje had, naast het supercoole cadeautje dat hieronder staat, nog een kleinigheidje dat hier heel goed bij paste: namelijk een superschattig kattenlepeltje dat je aan je glas kunt hangen. Super handig voor grote mokken!

4
Joee ik kreeg kussens met foto’s van onze katten erop. Need I say more? Awesome!

5Met mijn eigen familie doen we altijd verlanglijstjes. De mijne stond helemaal vol met boeken en funko’s en dan nog wat andere boekige dingetjes. En ze hebben me zeker niet teleurgesteld! Ik kreeg namelijk drie boeken:
Bibliophile, een informatief boek vol met prachtige illustraties over alles waar een boekenliefhebber van houdt. Goodreads zegt:

The ultimate gift for book lovers, this volume brims with literary treasures, all delightfully illustrated by beloved artist and founder of Ideal Bookshelf, Jane Mount.
Book lovers, rejoice! In this love letter to all things bookish, Jane Mount brings literary people, places, and things to life through her signature and vibrant illustrations.

Ik ben er inmiddels al in begonnen en het is echt een pareltje! Naast Bibliophile kreeg ik ook Queen of Shadows van Sarah J. Maas (het vierde deel van de Throne of Glass serie) en Wundersmith van Jessica Townsend (het tweede deel van Nevermoor). Me happy 🙂

Daarnaast kreeg ik nog een Funko van de Mad Hatter, boekenleggers en een kaart van Oktoberdots, twee kattenpaperclips die mijn agenda nu mooi opfleuren en een doosje milka oreo uitlepeleitjes. Nom! Erg blij met al deze cadeautjes 🙂

6
Vriendlief had voor mij een advent kalender gemaakt. 24 dagen lang hing een muur van de slaapkamer helemaal vol met envelopjes die hij had gevuld met briefjes, tekeningetjes en stickers. Envelopje nummer 24 bleef mijn aandacht trekken, want die was goed gevuld, maar ik moest wachten tot ik hem mocht openmaken. Op de ochtend van kerstavond kwam ik er eindelijk achter: er zaten twee pins in van Fox&Cactus, die ik zo graag wilde hebben. Zo leuk! Ik heb de hele kerst rondgelopen met allerlei witte kattenspeldjes. (Ik kreeg er later nog meer, zoals ook de middelste in deze foto).

naamloosHet beste cadeau heb ik tot het laatst bewaard. Nee, het is niet de kat, dat is Danu, die had ik al. Maar vriendlief kocht voor mij (en ik gok ook een klein beetje voor zichzelf) een platenspeler. Me happy! Nu is het op zoek gaan naar mooie platen om af te spelen!

Ik heb echt een hele fijne kerst gehad. Naast alle toffe cadeaus, heb ik heerlijk tijd doorgebracht met familie, en heerlijk gegeten. Hopelijk hebben jullie ook allemaal een toffe kerst gehad?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s