Home » Showcases » Showcase Sunday + Snor Surprisebox Unboxing!

Showcase Sunday + Snor Surprisebox Unboxing!

DSC07017Ho, ho, ho! Jongens, december is begonnen en dat betekent dat het eindelijk tijd is om de kerstboom op te zetten! Stiekem heb ik dat gisteren al gedaan. We hebben heerlijk koekjes gebakken, het huis versierd, de kerstboom opgezet en cadeautjes ingepakt. Oh en als verrassing hadden vriendlief en ik voor elkaar een advent kalender gemaakt, zonder dat we dat van elkaar wisten. Zo toevallig… Great minds…
Anyway, Ik zit nu in een kersttrui op de bank, met de kerstboom in zicht, en aangezien het zondag is, is het tijd om een showcase te typen. Ik heb niet heel veel gekocht, maar wat ik wel gekocht heb is een surprise pakket van uitgeverij Snor. Wil je weten wat daarin zat? Lees dan verder! (wil je hem zelf nog kopen, of heb je hem gekocht en is hij nog niet binnen, wacht dan nog even met lezen, want spoilers!)

WhatsApp Image 2018-12-02 at 14.11.00Flinke stapel, vinden jullie niet? Maar niet alles zat in het pakket. De bovenste twee heb ik zelf uitgekozen. Ik kocht op The book depository het boek Calling Mrs. Christmas van Carole Matthews, een romantisch boek over zowel kerst als Lapland. Perfect om me voor te bereiden op ons tripje in januari (nog 48 dagen) en heerlijk voor de dagen rond kerst! Daarnaast leende ik bij de bibliotheek het boek Pick Three van Randi Zuckerberg, een boek over hoe je kunt omgaan met stress: de formule is dat je verschillende categorieën hebt waar je je tijd aan kunt besteden (zoals werk, vrienden, familie) en dat je iedere dag drie gebieden moet kiezen waar je je die dag op wil focussen, omdat je simpelweg niet alles in één dag kunt. Ik vond dit concept wel interessant klinken en ik ben benieuwd of het werkt. Ik laat het jullie weten als ik in dit boek begonnen ben of als ik het uit heb.

Goed, dan, het snor pakket. Degenen die mij kennen weten vast wel dat ik dol ben op cadeautjes. Een tijdje terug bestelde ik iedere maand een boekbox van CelebrateBooks, maar omdat die toch altijd wel een beetje tegenvielen, ben ik daar weer mee gestopt. Toch vond ik het altijd heerlijk om een pakketje te krijgen vol met spulletjes, niet wetend wat erin zit tot je het uitpakt. En toen ik zag dat Snor een surprisebox had voor €17,50, vol met dingen met een totale waarde van €100,-, kon ik deze niet weerstaan en moest ik hem bestellen.  Als een soort supervroeg kerstcadeau.

WhatsApp Image 2018-12-02 at 14.10.49En een goedgevuld pakket was het zeker, helemaal vol met boeken! Het meest enthousiast ben ik over Likeur & Limonade (Het zwarte boek aan de rechterkant dat maar niet goed op de foto wil), vol met receptjes om de heerlijkste drankjes te maken. Dat was niet het enige kookboek dat erin zat. Het pakket bevatte ook Bieslook & Polenta, een vegetarisch kookboek met Duitste gerechten. Het boek ziet er prachtig uit en ik ben steeds meer vegetarische gerechten aan het proberen, dus ik zal zeker wat recepten uit dit kookboek gaan proberen. Daarnaast zat er ook hét winter bbq boek in. Nu heb ik er nog nooit over nagedacht om in de winter te gaan barbequen, maar hey, voor alles is een eerste keer, right? Ten slotte zat er ook een klein boekje met ‘uitsloofrecepten’ om iets goed te maken in.
De box bevatte ook het boek Make your own, waar onder andere recepten maar ook diy projecten in staan. Stof, wol, bier, meel, kaas, worst, noem het maar op. Daarnaast zat er ook nog het boek Ontdek je stad in, een soort Keri Smith – achtig boek vol met opdrachten om in je eigen stad te doen. Wat super leuk is, omdat ik niet zo lang geleden ben verhuisd en onze nieuwe stad nog niet echt heb leren kennen. Het laatste boek dat in de snorbox zat, was We ♥ You, een vriendenboek voor volwassenen. Naast deze gigantische stapel boeken, bevatte de box ook nog een setje met drie notitieboekjes en een ‘maak je eigen sneeuwman’ van marshmallows, die ik stiekem al opgegeten heb.

Zo, dat waren alle boeken van deze week. Mijn plankje met kookboeken is weer flink aangevuld en ik heb een heerlijk kerstboek om te lezen! Hebben jullie deze week nog leuke boeken gekocht of gekregen? Let me know!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s