Home » Showcases » Showcase

Showcase

DSC07017
Hoi allemaal! Dit begint bijna een gewoonte te worden: een showcase op een maandag! Maar goed, een showcase Monday is niet minder waard dan een op zondag, al mis je dan wel de alliteratie en werkt mijn plaatje niet helemaal. Ach. Ik typ dit blogje even snel in mijn pauze zodat jullie weer wat te lezen hebben. Want ik heb wel wat leuks om jullie te laten zien, namelijk boeken uit Ierland en iets over een kattenmodellenwedstrijd… Nieuwsgierig? Lees dan verder!

1CD72C9F-6C2C-4195-9F8B-9A68EE5B686DHoewel ik van mezelf zuinig moet doen en ik heb besloten dat ik maar 2 boeken mag kopen deze maand (nu nog een, want ik heb What if it’s us al gekocht), heb ik toch een leuke stapel boeken deze week omdat ik aan alle kanten boeken gekregen heb. Whoop whoop!

Zuslief was twee weken geleden in de tofste stad, Dublin (ja jaloersmakend, ik weet het). Daar kwam ze een kleurboek van The book of Kells tegen en die kon ze niet laten liggen als cadeautje voor mij en vriendlief. Daarnaast had ze het boek Rivers of Londen thuis liggen en hoefde ze hem niet meer. Omdat ik hem wilde lezen, kreeg ik hem. Thanks sis!

Daarnaast rijd ik echt te veel auto en tank ik te veel want nu heb ik wéér een gratis boek bij het tankstation gekregen. Zwaar leven! Dit keer koos ik voor Niek de Groot, wederom een deel uit een kinderboekenserie die op het moment super populair is. Inmiddels heb ik volgens mij bijna alle boeken van het boeken tanken…

Ten slotte hield uitgeverij Snor op Facebook een kattenmodellenwedstrijd. Voor een nieuw boek over katten was de uitgeverij op zoek naar toffe foto’s en zo ontstond Snor’s next cat model. Omdat mijn katjes de schattigste ter wereld zijn, kon ik het niet laten om mee te doen, en… onze Morrigan won de derde prijs! Hoezee! We wonnen een toffe prijs, Morrigan kreeg een nieuw speeltje (een gebreid balletje die piept als ze er op springt of als wij hem gooien) en ik kreeg twee boeken en twee cookie cutters in de vorm van katjes. Hoe leuk! De boeken die ik kreeg waren Poezen, een handleiding voor bazen (het boek waar haar foto in terecht zou komen als ze had gewonnen) en Me, Myself and I. Dankjewel Uitgeverij Snor en Morry omdat je zo heerlijk gek bent.

27797576_1215494758553211_4773276812479255475_o

Ons fotomodel

Advertentie

2 thoughts on “Showcase

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s