Home » Showcases » Showcase

Showcase

DSC07017Oeps, dagje te laat! Het hele weekend zat vol met verjaardagen. Super gezellig, maar daarna heb je meestal niet zoveel zin om weer achter je computer te kruipen. Maar, ik heb wel wat toffe boeken die ik jullie wilde laten zien, dus tijd voor een showcase op een maandag!

naamloosDrie boeken deze week! (Eigenlijk vijf, want zuslief kwam gisteren ook nog met een boek en een kleurboek, maar toen had ik deze foto al gemaakt). Anyway, ik was ziek vorige week en voelde mezelf heel zielig dus ik vond dat ik voor mezelf What if it’s us van Becky Albertalli en Adam Silvera mocht kopen. Ik had deze eigenlijk ook besteld bij The Book Depository maar die kon niet geleverd worden. Maar nu heb ik hem alsnog!

Daarnaast had ik weer een volle spaarkaart bij het benzinestation en mocht ik een boek uitkiezen. Dit keer koos ik Dagboek van een muts. Die zijn op werk (bij de bibliotheek) niet om aan te slepen en ik wilde wel eens weten waar iedereen zo enthousiast over is.

Ten slotte is Nederland Leest deze week begonnen en je kunt dan in de bibliotheek een bundel ophalen. Het thema is dit jaar eten en daar gaat deze bundel dan ook over.

Hebben jullie deze week nog leuke boeken gekocht of gekregen?

Advertentie

2 thoughts on “Showcase

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s