Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

DSC07017Hoi allemaal! Fijne zondag! Wat vliegt de tijd soms toch snel voorbij, de week is alweer ten einde. En net gisteren kwam mijn order van The Book Depository binnen, dus precies op tijd om jullie vandaag te kunnen laten zien! Ik denk dat er voorlopig even geen showcases meer komen (al zeg ik dat wel vaker, en hou ik me er nooit aan), want ik moet even een beetje zuinig gaan doen. In januari gaan we een aantal daagjes naar Lapland (!) en ik moet echt nog even wat sparen om de vakantie te kunnen betalen…

In ieder geval, vandaag heb ik wel mooie boeken om jullie te laten zien. Whoop whoop! Dus let’s go!

673b9072-a993-4230-8984-ae7a00243d5fTadaa! Een mooie stapel boeken! Ik begin onderaan. Sinds ik in Nijmegen werk, maak ik best wel wat kilometers met de auto. En daarbij komt iets waar ik wel echt een hekel aan heb, namelijk: tanken! Gelukkig heeft een tankstation bij mij in de buurt daar iets op gevonden (ik geloof dat het de Total is), namelijk: boeken tanken! Bij iedere tankbeurt spaar je zegels en met 5 zegels kan je een boek uitkiezen. Het zijn helaas wel alleen maar kinderboeken, maar een gegeven paard mag je niet in de bek kijken. Of Zebra, in dit geval, want afgelopen week had ik genoeg zegels om een eerste boek uit te kiezen, en dat werd Julius Zebra: Bonje met de Britten. Geen idee of het leuk is, maar het ziet er in ieder geval wel grappig uit!
Daarnaast, ik zei het net al, kwam mijn order van The Book Depository gisteren binnen. Eindelijk heb ik Toil & Trouble binnen, een verhalenbundel over heksen die ik al best vaak genoemd heb hier. Ik ben er dan ook erg enthousiast over! Een ander boek waar ik super enthousiast over ben, is Morrigan Crow van Sue Townsend. Ik wil deze al zó lang lezen, maar ik durfde hem nooit te bestellen omdat ik per sé die mooie hardcover wilde (en daarmee bedoel ik de cover die ónder het stofomslag zit). Ik hoopte hem in de boekwinkel tegen te komen, want dan kan je natuurlijk controleren welke cover je koopt, maar om de een of andere reden hebben alle boekwinkels bij mij in de buurt alleen maar paperbacks. Op hoop van zegen heb ik hem dus maar besteld, en hoera! Het is de goede versie! Ik ben happy!
Ten slotte heb ik nog een boek getiteld A place called perfect van Helena Duggan. Het is een jeugdboek over een dystopische wereld die lijkt op een combinatie van Tim Burton en Neil Gaiman. Klinkt veelbelovend! Ik kan niet wachten om erin te beginnen!

Ik had eigenlijk ook What if it’s us besteld, maar daar ging helaas iets mis, dus die krijg ik niet. Hopelijk kom ik hem snel nog in een boekhandel tegen, want ook die wil ik super graag lezen!

Hebben jullie deze week nog toffe boeken gekocht?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s