Home » Recensies: Boeken » Recensie: Crow Mountain

Recensie: Crow Mountain

25841943Auteur: Lucy Inglis
Titel: Crow Mountain
Genre: YA, contemporary, historische fictie
Taal: Engels
Jaar: 2015
ISBN: 9781910002353
Aantal pagina’s: 368
Gelezen: Oktober 2017
♥♥♥

Omslagtekst:
While on holiday in Montana, Hope meets local boy Cal Crow, a ranch hand. Caught in a freak accident, the two of them take shelter in a mountain cabin where Hope makes a strange discovery. More than a hundred years earlier, another English girl met a similar fate. Her rescuer: a horse-trader called Nate.

In this wild place, both girls learn what it means to survive and to fall in love, neither knowing that their fates are intimately entwined.

Recensie:
Ik kwam dit boek tegen bij het boekenfestijn en ik vond de cover zo mooi. Een vriendin van me die mee was, besloot het boek te kopen en ik dacht, waarom niet, laat ik hem ook meenemen.

Het is een erg leuk verhaal, met een interessant plot. De levens van de personages zijn verwoven op een mooie manier die ik niet zag aankomen. De afzonderlijke verhaallijnen vond ik erg sterk, zeker die uit 1800zoveel. De ene verhaallijn is historische fictie, terwijl de andere een contemporary romance is. Ik vond het heel tof hoe dit samenkwam, origineel en erg goed beschreven.
De persnages zijn sterk neergezet en geloofwaardig, al blijven ze niet altijd trouw aan hun karakter, en dat is wel jammer.

De setting van het boek vond ik ook goed. Het is weer eens wat anders.

Ten slotte is het een boek dat niet moeilijk geschreven is, en vlot leest, ook omdat het zo spannend is. Ik vond hem erg tof!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s