Home » Recensies: Boeken » Recensie: The Twits

Recensie: The Twits

31456Auteur: Roald Dahl
Titel: The Twits
Genre: Jeugd, humor
Taal: Engels
Jaar: 1980
ISBN: 9780141318301
Aantal pagina’s: 96
Gelezen: Juni 2017
♥♥♥♥♥

Omslagtekst
How do you outwit a Twit? Mr. and Mrs. Twit are the smelliest, ugliest people in the world. They hate everything — except playing mean jokes on each other, catching innocent birds to put in their Bird Pies, and making their caged monkeys, the Muggle-Wumps, stand on their heads all day. But the Muggle-Wumps have had enough. They don’t just want out, they want revenge.

Recensie
Ik heb de boeken van Roald Dahl echt verslonden toen ik jonger was. Al zijn boeken gingen geregeld mee van de bibliotheek naar mijn huis om steeds weer opnieuw herlezen te worden. Ik ben ze nu zelf aan het verzamelen, maar dan in het originele Engels en ik zie dat er allemaal taalgrapjes in worden gemaakt, die ik me niet kan herinneren uit de Nederlandse uitgaven. Het is echt heel tof om deze boeken te herlezen. Dus toen ik in Books4Life The Twits tegen kwam, was dat niet zo moeilijk.

Dit was altijd een van mijn favoriete Dahl boeken. Het is leuk, grappig en fantasievol en ook zit het plot nog eens goed in elkaar. The Twits zijn vreselijke mensen die allemaal streken met elkaar uithalen, maar dan worden ze ineens goed terug gepakt!

Ik vond dit nog steeds zo leuk als vroeger. Het is grappig en heerlijk nostalgisch!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s