Home » Recensies: Boeken » Recensie: Teardrop

Recensie: Teardrop

16070143Auteur: Lauren Kate
Titel: Teardrop
Genre: YA, fantasy, romance,
Taal: Engels
Jaar: 2013
ISBN: 9780375990694
Aantal pagina’s: 441
Gelezen: November 2017
♥♥♥

Omslagtekst
Seventeen-year-old Eureka won’t let anyone close enough to feel her pain. After her mother was killed in a freak accident, the things she used to love hold no meaning. She wants to escape, but one thing holds her back: Ander, the boy who is everywhere she goes, whose turquoise eyes are like the ocean. And then Eureka uncovers an ancient tale of romance and heartbreak, about a girl who cried an entire continent into the sea. Suddenly her mother’s death and Ander’s appearance seem connected, and her life takes on dark undercurrents that don’t make sense. Can everything you love be washed away?

Recensie:
Ik kwam dit boek tegen bij het Boekenfestijn en aangezien ik de Fallen serie met veel plezier heb gelezen, leek het me leuk om dit boek ook te proberen.

Ik vond het een leuk verhaal. In het begin was het wat cliché en moeilijk in te komen, maar als je eenmaal in het verhaal zit, wordt het wel beter. Het is een verhaal in een verhaal en daar hou ik altijd wel van. Alles wordt mooi verworven, komt uiteindelijk samen en dat is goed gedaan. Het maakt het verhaal interessant en spannend. Het plot vond ik interessant en er zat een wending in die ik niet zag aankomen.

Veel van de personages, inclusief de hoofdpersoon, waren nogal vlak. Ze kwamen niet echt tot leven, maar bleven personages op papier. Een van de weinige personages die wat kleurrijker was, was Ander. Hij was interessant en vernieuwend en dat vond ik leuk.

Al met al geef ik het boek drie sterren. Het is een leuk verhaal met een goed plot en onverwachte wendingen, maar het is wat lastig in te komen en de hoofdpersoon is nogal vlak.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s