Home » Recensies: Boeken » Recensie: Aan alle jongens van wie ik hield

Recensie: Aan alle jongens van wie ik hield

29542555Auteur: Jenny Han
Titel: Aan alle jongens van wie ik hield
Genre: YA Romance
Taal: Nederlands
Jaar: 2014
ISBN: 9789048831210
Aantal pagina’s
: 320
Gelezen: Mei 2017
♥♥♥

Omslagtekst:
Wat als alle grote, heimelijke liefdes van je leven erachter komen hoe je ooit over ze dacht… tegelijkertijd!

Elke keer dat Lara Jean verliefd is en het draait weer op niks uit, schrijft ze een brief aan de desbetreffende jongen om de periode af te sluiten. Ze stort haar hart uit, adresseert de envelop, doet hem dicht… en stopt de brief in een doos die ze bewaart onder haar bed. Totdat op een dag de doos weg is, en alle brieven ook. Ze blijken te zijn gepost, inclusief de laatste, die gericht was aan Josh, het vriendje van haar oudere zus.

Recensie
Ik zag dit boek zo vaak voorbij komen op instagram dat het me tijd leek om hem eens te lezen. Toen ik hem tegenkwam bij de bibliotheek, besloot ik dan ook gelijk om hem mee te nemen.

Ik vond het een fijn boek om te lezen. Het is gemakkelijk geschreven en het verhaal is wel interessant, dus je leest het erg snel uit. Het is een boek waarbij je niet hoeft na te denken, maar je verstand op nul kan zetten.

Ik vond het verhaal alleen niet echt bijzonder. Het was best wel een standaard chicklit en hoewel ik het telkens probeer, hou ik daar toch niet zo van. Daarnaast vond ik de personages vrij vlak.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s