Home » Recensies: Boeken » Recensie: Throne of glass

Recensie: Throne of glass

13519397Auteur: Sarah J. Maas
Titel: Throne of Glass
Serie: Throne of Glass #1
Genre: YA, fantasy, romance
Taal: Engels
Jaar: 2012
ISBN: 9781408832332
Aantal pagina’s: 404
Gelezen: Januari 2018
♥♥♥

Omslagtekst:
Meet Celaena Sardothien.
Beautiful. Deadly.
Destined for greatness.

In the dark, filthy salt mines of Endovier, an eighteen-year-old girl is serving a life sentence. She is a trained assassin, the best of her kind, but she made a fatal mistake. She got caught.

Young Captain Westfall offers her a deal: her freedom in return for one huge sacrifice. Celaena must represent the prince in a to-the-death tournament—fighting the most gifted thieves and assassins in the land. Live or die, Celaena will be free. Win or lose, she is about to discover her true destiny. But will her assassin’s heart be melted?

Recensie
Omdat ik, net als de rest van de wereld, helemaal dol ben op de ACOTAR serie (klik hier voor de recensie van deel één) en ik niet verder kan lezen tot het nieuwste boek in die wereld uitkomt, besloot ik aan een andere serie van Sarah J. Maas te beginnen. Throne of Glass is ook een erg leuk boek, al is het jammer genoeg niet zo leuk als de andere serie.

Ik kocht het boek en het duurde niet lang tot ik hem ging lezen. Het is een erg tof verhaal met een leuk plot. Het is spannend, en je blijft doorlezen.

De personages zijn goed neergezet. Je leeft met ze mee en je MOET echt weten hoe het verhaal verder gaat. Ook de wereld vind ik goed, het is niet zo vernieuwend als de wereld in Acotar, maar toch vond ik deze goed neergezet.

Wat het duidelijkste verschil is, is dat dit verhaal wat binnen de lijntjes blijft. Acotar heeft super veel onverwachte wendingen die je niet ziet aankomen waardoor het verhaal steeds spannender en spannender wordt. Ik vond dit verhaal ook spannend, maar die onverwachte wendingen ontbraken. Misschien komen die in volgende delen nog…

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s