Home » Showcases » Showcase Sunday (+Unboxing CelebrateBooks)

Showcase Sunday (+Unboxing CelebrateBooks)

ShowcaseHoi allemaal! Zijn jullie ook lekker aan het genieten van het mooie weer? Wat is het heerlijk buiten, hè? Tijd om met een goed boek op de schommelbank te kruipen! Ik heb deze week niet heel veel om jullie te laten zien, slechts één gekocht boek, maar wel heb ik een nieuw CelebrateBooks unboxing voor jullie! Dit keer de Engelse box van maart: Stories that make music. Lees verder om te weten wat erin zat!

Gekocht
DSC03546Een tijdje terug had ik het al over het project ‘geef een boek cadeau’, waarbij je Ronja de Rovensdochter voor €2,- kon kopen. Het idee hierachter was dat kinderen ook zelf ook een eigen boekencollectie kunnen aanleggen.
Nu is er ‘geef een prentenboek cadeau’, van dezelfde organisatie. Het prentenboek dat hierbij hoort is ‘Raad eens hoeveel ik van je hou‘. Heel erg leuk, en ik kon het dan ook niet laten om een boek te kopen!

CelebrateBooks

De Engelse CelebrateBooks box van maart had het thema ‘stories that make music’. Hoewel ik de vorige keer best teleurgesteld was omdat de box véél te laat binnenkwam, had ik deze toen al besteld en wachtte ik geduldig tot hij binnen kwam. Verrassend genoeg was ook deze te laat. De volgende box is ‘lie to me’, en ik ben wel geneigd hem te kopen, omdat ik het concept van een boekbox zo tof vind, maar ik vind het wachten wel erg teleurstellend. En ik heb nog zoveel boeken om te lezen. Ik moet toegeven dat ik nog geen enkel boek dat ik via CB binnengekregen heb, heb gelezen, omdat ik zo druk ben met andere boeken.
Goed, daar ga ik eens over nadenken. Voor nu is het tijd voor een unboxing!

DSC03538Het was een goed gevulde box, ik vond het thema eerder ‘dingen die lekker ruiken’, dan dat alles te maken had met muziek.

DSC03541Het boek dat in de box te vinden was, was The beauty that remains van Ashley Woodfolk. Ik kende het boek nog niet, en de de auteur is een debutant. Dit is wat de omslagtekst zegt:
‘Autumn always knew exactly who she was—a talented artist and a loyal friend. Shay was defined by two things: her bond with her twin sister, Sasha, and her love of music. And Logan always turned to writing love songs when his love life was a little less than perfect.

But when tragedy strikes each of them, somehow music is no longer enough. Now Logan can’t stop watching vlogs of his dead ex-boyfriend. Shay is a music blogger struggling to keep it together. And Autumn sends messages that she knows can never be answered.

Despite the odds, one band’s music will reunite them and prove that after grief, beauty thrives in the people left behind.’

Ik vind het wel interessant klinken, en ik ben erg benieuwd naar het verhaal. Bij het boek zat ook een gesigneerde bookplate die ik al in het boek heb geplakt.

DSC03540Ik zie nu pas dat deze foto een beetje spiegelt. Excuses hiervoor. In de box waren verschillende toffe goodies te vinden. Zo zat er een kaars bij van Eleanor & Park, gemaakt door Emmy van Letters and Lights. De kaars ruikt erg lekker, al heeft het, behalve de sticker op het doosje, niet veel met het genoemde boek te maken.
Daarnaast zat er een zakje badzout in waarop ‘August Flynn’ staat. Even gegoogled, het is een personage uit een boek van V.E. Schwabb, die ik niet gelezen heb (overigens zaten er van dit boek ook al goodies in een andere box en ook de volgende box heeft een item met dit thema). Ik heb helaas geen bad, dus ik moet even kijken wat ik hiermee ga doen. Als derde item zat er een mok in met een illustratie van T.J. Lubrano (waar ik erg fan van ben) van ‘Be our guest’ van Beauty and the beast’. Die vind ik heel tof, al kan ik inmiddels een winkeltje beginnen met CelebrateBook mokken.

DSC03539Ten slotte bevatte de box ook nog een quote card met een citaat uit het boek en een deel van het kwartet.

Ik merk dat ik wel wat kritisch ben jegens de boxen, al vind ik ze nog steeds heel leuk om uit te pakken. Ik vind het gewoon jammer dat er weinig diversiteit is in de inhoud. Hoe kijken jullie hier tegenaan?

Advertentie

2 thoughts on “Showcase Sunday (+Unboxing CelebrateBooks)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s