Home » Persoonlijk » Showcase Sunday!

Showcase Sunday!

ShowcaseHey allemaal! Vrolijk Pasen! Aangezien het nog steeds pasen is, het ook nog eigenlijk een zondag, toch? Dus ik ben helemaal niet laat met het plaatsen van deze showcase. Dat valt mee! In ieder geval heb ik wel wat toffe dingen om jullie te laten zien, dus lees snel verder!

DSC03530Gekocht:
Geen! Ik heb me eindelijk in weten te houden deze weken!

Gekregen:
Maar ik heb wel wat toffe boeken gekregen deze week. Ik kreeg een nieuwe editie van Alice omdat ik uitgekozen ben om mee te doen aan de Hebban leesclub. Deze editie heeft tekeningen van Rebecca Dautremer, waar ik groot fan van ben. De tekst zelf is bewerkt door Ed Franck. Ik vind het een hele mooie editie dus ik ben erg blij dat ik mee mag doen met deze leesclub!

Daarnaast was ook eindelijk het laatste Harland Awards Boekprijs boek binnen bij Broese. Syndroom van J. Sharpe lijkt me een erg spannend verhaal en ik ben erg nieuwsgierig.

DSC03531De afgelopen maanden heb ik met veel plezier bij Broese gewerkt, een toffe boekhandel in Utrecht. Nu heb ik echter een ‘echte’ baan gevonden en moest ik hier stoppen. Ik ben superblij met mijn nieuwe baan (en super nerveus, want mijn eerste werkdag is morgen!), maar ik ga mijn collega’s en de winkel wel missen. Afgelopen donderdag was mijn laatste werkdagje en ze hadden wat cadeautjes voor me gekocht en iedereen had wat geschreven op een kaartje. Super lief! Ik kreeg het boek Tales of the peculiar van Ransom Riggs, de sprookjesverhalen bij de Miss Peregrine trilogie. Ik wilde deze nog hebben dus ik ben hier super blij mee! Ook kreeg ik een kook/bak boek om heerlijke taarten te bakken, dus ik heb wat te doen de komende tijd. Daarnaast nog een tasje van Ed the Cat omdat iedereen weet hoe veel ik van katten hou! Mocht iemand van Broese dit lezen, dan: dankjewel! Ik vind het heel erg lief!

Dat was het weer voor vandaag! Hebben jullie deze week nog leuke boeken gekocht/geleend/gekregen?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s