Home » Recensies: Boeken » Recensie: Paper Towns

Recensie: Paper Towns

6442769Auteur: John Green
Titel: Paper Towns
Genre: Realistische YA
Taal: Engels
Jaar: 2008
ISBN: 9780142414934
Aantal pagina’s: 305
Gelezen: Januari 2017
♥♥♥♥

Omslagtekst: Quentin Jacobsen has spent a lifetime loving the magnificently adventurous Margo Roth Spiegelman from afar. So when she cracks open a window and climbs into his life—dressed like a ninja and summoning him for an ingenious campaign of revenge—he follows. After their all-nighter ends, and a new day breaks, Q arrives at school to discover that Margo, always an enigma, has now become a mystery. But Q soon learns that there are clues—and they’re for him. Urged down a disconnected path, the closer he gets, the less Q sees the girl he thought he knew…

Recensie
Ik moest dit boek voor mijn masteropleiding lezen. Cool he, ik mocht gewoon boeken lezen van John Green! The fault in our stars had ik eerder al gelezen en ik moet zeggen dat ik die wel prima vond, maar ik wist niet helemaal waar de fuzz over ging. Zo fantastisch vond ik die eigenlijk niet. Waarschijnlijk word ik gelyncht als ik dit hard zeg, dus ik fluister het maar: ik vond deze beter.

Ik vond het een goed verhaal met een interessant plot. Margo is weg en hoofdpersoon Quentin gaat haar zoeken. Het is echt een soort speurtocht, ook voor de lezer omdat je gaat mee denken waar ze zou kunnen zijn.

De personages waren interessant en goed uitgewerkt, zeker Margo, die helemaal niet stereotiep is, en dat is fijn.

Het is een boek dat lekker makkelijk leest waardoor je het zo uit hebt. Het is makkelijk geschreven.

Voor de fans van: Thirteen reasons why

Advertentie

2 thoughts on “Recensie: Paper Towns

  1. Pingback: Recensie: Turtles all the way down | Down the rabbit hole

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s