Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

ShowcaseHi there! Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie al mooie boeken gekocht deze week? Gisteren is namelijk de boekenweek begonnen en dat is dus hét moment om boeken te gaan kopen, vinden jullie ook niet?
Ik heb een aantal prachtboeken om jullie te laten zien dit keer!

Gekocht
NaamloosSoms vind ik het lastig. Ik heb nog zo veel boeken staan die ik nog moet lezen, dus ik wil eigenlijk tegen mezelf zeggen: stop nu eens met boeken kopen en lees eerst eens wat je hebt. Maar aan de andere kant, wil ik ook heel graag ‘bij’ blijven. In de gaten houden welke boeken er binnenkort uit komen en ze gelijk kopen en lezen zodra ze in de winkel komen. Het is lastig een balans te vinden. Maar aangezien ik nu nog korting krijg, nu ik nog in de winkel werk, besloot ik gewoon die nieuwe boeken te kopen en die stapel ongelezen boeken nog hoger te maken. Whoops.

3472866735997403920607

Ik heb deze week dus drie boeken gekocht. Ik kocht The arrival van Shaun Tan, een prentenboek voor volwassenen zonder tekst. Dit boek stond al een hele tijd op mijn TBR lijstje, en toen ik op een gegeven moment achter de balie van de klantenservice stond, staarde het boek me aan vanaf de nieuw binnengebrachte tweedehands boeken. Neem me mee, zei het, en ik zwichtte. Het is ook echt een pareltje hoor! Ik heb hem van de week gelezen en ik ben zo blij dat ik hem heb meegenomen! De recensie komt binnenkort online.
Daarnaast kocht ik The Hazel Wood van Melissa Albert. Deze cover is zo gorgeous en het boek klonk sprookjesachtig. Ik zag hem al voorbij komen bij Celebratebooks, de Nederlandse box van januari en sindsdien wil ik hem eigenlijk al hebben. Ik ben er in begonnen en ben nu op een derde. Het begint best wel goed!
Ten slotte, Children of blood and bone van Tomi Adeyemi. Ik had dit boek al voorbij zien komen in de aanbiedingsfolder van HarperCollins en toen wilde ik hem al hebben, omdat deze cover ook zo ontzettend prachtig is. Ook komt de auteur op Yalfest en dat vind ik wel een toffe reden om het boek te kopen. Ik wilde hem eigenlijk aanvragen als recensie-exemplaar, maar ik was niet de enige en kreeg hem dus niet. Niet getreurd, de Engelse paperback kost rond de 10 euro, dus dat valt wel mee. Ik kan niet wachten om erin te beginnen!

Gekregen
Het leven gaat niet altijd over roze38735714
Daarnaast heb ik ook nog twee boeken gekregen deze week. Op de deurmat viel Het leven gaat niet altijd over roze van Brianna Wolfson, een boek dat ik heb gekregen als recensie-exemplaar voor HarperCollins Holland. Waarvoor dank! Het boek klinkt als een heerlijke chicklit en waarschijnlijk ga ik het lezen zodra ik Hazelwood uit heb. Daarnaast kreeg ik natuurlijk ook het boekenweekgeschenk, Gezien de feiten, van Griet op de Beeck. Ik heb nog nooit eerder iets van haar gelezen, maar ik ben erg nieuwsgierig.

Dat was het weer! Hebben jullie nog leuke boeken gekocht deze week?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s