Home » Recensies: Boeken » Recensie: Monsters of Men

Recensie: Monsters of Men

8100904Auteur: Patrick Ness
Titel: Monsters of Men
Serie: Chaos trilogy #3
Genre: YA, Sci-fi, fantasy
Taal: Engels
Jaar: 2010
ISBN: 9781406326123
Aantal pagina’s:
603
Gelezen:
december 2016
♥♥♥♥♥

Zie hier ook de recensies van deel één en twee.

Omslagtekst:
Three armies march on New Prentisstown, each one intent on destroying the others. Todd and Viola are caught in the middle, with no chance of escape. As the battles commence, how can they hope to stop the fighting? How can there ever be peace when they’re so hopelessly outnumbered?

Recensie
Jullie weten inmiddels wel dat ik van Patrick Ness houd, toch? Zijn boeken zijn zo ontzettend fantastisch en deze serie is echt… wauw

Ik vind het lastig om derde delen te recenseren omdat ik wel dingen kan zeggen over personages en setting, maar ik heb dat in eerdere recensies al gedaan. Wat ik wel kan zeggen is dat ik deze veel spannender vond dan deel twee. Je kunt het niet wegleggen. Je moet de 600 pagina’s in één stuk lezen, dat gaat niet anders. En je kan het boek ook niet lezen de hele tijd WAT en OMG te roepen. Het is zó spannend!

Ik vond het een hele sterke afsluiting van de serie. Het laatste, extra hoofdstuk voegde erg veel toe. Zeker vanwege het einde ben ik heel erg blij dat dit eraan toegevoegd was.

Echt. Wow.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s