Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

ShowcaseHoi allemaal! Het is weer zondag, dus tijd voor een showcase! Ik heb een aantal mooie boeken om jullie te laten zien. En voorlopig is het de laatste, want mijn kast puilt uit, dus ik vond het tijd voor een nieuwe book buying ban (al is het volgende week wel boekenfestijn in Nieuwegein, dus ik moet even kijken of het lukt…)
Anyway, deze boeken zijn al binnen, dus deze kan ik jullie laten zien! Enjoy.

Gekocht
DSC03380
Ik had voor mijn verjaardag wat geld gekregen en het leek me leuk om daar boeken van te kopen. Daarom deed ik een bestelling bij The Book Depository. Oh wat zijn de boeken daar fijn goedkoop!
Ik kocht Eliza and her monsters van Francesca Zappia, een boek dat al heel erg lang om mijn TBR staat. Het is een boek dat een beetje lijkt op Fangirl van Rainbow Rowell, over een meisje dat een gigantisch populaire webcomic heeft, terwijl haar eigen leven niet helemaal op orde is. Ook kocht ik Scarlet van Marissa Meyer, het tweede deel van Cinder. Ik heb Cinder een paar jaar geleden gelezen en sindsdien staat het tweede deel hoog op mijn wishlist, dus besloot ik deze ook aan te schaffen. Ik ben sowieso momenteel in heel veel series bezig en het leek me een goed idee om daar eens wat vaart in te maken. Dus kocht ik ook A million worlds with you van Claudia Gray, het derde en laatste deel van de Firebird serie, zodat ik deze eindelijk kan uitlezen. Daarnaast kwam ik het boek Winter Magic tegen, een prachtige uitgave met korte verhalen over de winter. Nu het weer zo koud wordt volgende week, leek dit me een goed boek om te gaan lezen.
Ten slotte kocht ik Shadow and Bone van Leigh Bardugo. Dat is wel weer een eerste deel, maar ik heb zojuist de Six of Crows duology uit en ik wil meer! Bovendien is dit een prachtige uitgave.

Dat waren mijn boeken. Een beetje veel, dus vandaar de book buying ban. Hebben jullie nog leuke boeken gekocht deze week?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s