Home » Showcases » Showcase

Showcase

ShowcaseHappy valentine’s day! Okay, ik weet dat het geen zondag is, maar mijn dagen lopen de laatste tijd een beetje door de war, dus het is afgelopen zondag niet helemaal gelukt om iets te plaatsen. Maar ik heb toch veel moois om jullie te laten zien, dus bij deze alsnog een showcase!

DSC03310Gekocht
Werken in een boekhandel is eigenlijk helemaal niet goed voor mijn portemonnee, wisten jullie dat. Ik blijf zulke prachtige boeken tegen komen, die ik telkens niet kan laten liggen. Eerder kocht ik uit de rams al 2 prachtige prentenboeken (klik) en nu zag ik dit grote boek liggen. Een Bijbel, met illustraties van Rebbeca Dautremer (echt, ik ben fan van haar) is zo ontzettend prachtig en zo sterk afgeprijsd dat ik hem niet kon laten liggen. Dat gold trouwens voor veel mensen, het boek vloog de winkel uit! Ik moet zeggen dat ik helemaal niet gelovig ben, maar ik vind de verhalen uit het Oude Testament wel mooi en interessant, dus dit leek me een mooie aanwinst.
Daarnaast waren het ook de nationale voorleesweken. Ik wilde hier eigenlijk nog iets over zeggen, maar daar ben ik niet aan toe gekomen. In ieder geval, tijdens deze weken wordt er een prentenboek opnieuw uitgebracht in een kleiner formaat en een kleinere prijs. Dit jaar was dat Ssst! De tijger slaapt voor €4,95

DSC03312Gekregen
Half gekocht, half gekregen: 13 dagen geleden was ik jarig (yay!) en ik kreeg van mijn werk een waardebon die ik kon inleveren. Daarnaast had ik ook nog een boekenbon van €5,- dankzij de Readr app en ik gebruikte dit om deze boeken aan te schaffen. Crooked Kingdom van Leigh Bardugo, het tweede deel van Six of Crows (uiteraard in hardcover mét rode pagina’s!), Warcross van Marie Lu en Ronja de rovensdochter van Astrid Lindgren. Ook dit laatste boek is een beetje bijzonder. Momenteel is namelijk Geef een boek cadeau gaande, een actie die de voormalige geef mij maar een boek en geef een prentenboek cadeau combineert. Ronja werd uitgegeven voor €2,- met het idee dat ieder kind eigen boeken moet kunnen hebben.
DSC03306Voor mijn verjaardag kreeg ik ook deze twee boeken. Eleanor & Park van Rainbow Rowell (die ik inmiddels ook al uit heb) en The sleeping prince van Melinda Salisbury. Dit is het tweede deel van The sin eater’s daughter.

DSC03313Ook kreeg ik ook How to draw almost everything voor mijn verjaardag, een boek om te leren tekenen of doodlen. Het is onderverdeeld in verschillende categorieën en je kunt het zo gek niet bedenken of het staat erin. Alleen er doorheen bladeren is al een feestje, tijd om binnenkort ook eens te gaan tekenen!

Ten slotte ook nog: Batman van Marie Lu. Deze zat in de night and shadows boekenbox van Celebratebox. Ik heb mijn Unboxing al met jullie gedeeld, maar ik wilde het boek ook nog even in een showcase vermelden.

Dat waren alle boeken! Ik heb ook nog een bestelling geplaatst op The Book Depository van mijn verjaardagsgeld, maar daarna heb ik besloten een book buying ban te gaan houden, want jemig, mijn boekenkasten puilen nu echt uit.

Hebben jullie nog leuke boeken gekocht deze periode?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s