Home » Showcases » Showcase Sunday + boekenfestijn haul

Showcase Sunday + boekenfestijn haul

ShowcaseHey allemaal! Omdat het zondag is, is het weer tijd om jullie te laten zien welke boeken ik heb gekocht! (al moet ik eigenlijk eens stoppen met iedere week boeken kopen…). Het was deze week ook boekenfestijn in Rotterdam, en daar heb ik ook wat mooie boeken opgedoken, dus ik heb genoeg om jullie te laten zien!

Gekocht
DSC03291Ik kocht bij het boekenfestijn in Rotterdam een aantal jeugdboeken en een aantal boeken voor volwassenen. Ik moet wel zeggen dat ik die in Rotterdam toch altijd een klein beetje vind tegenvallen in vergelijking met Utrecht. Normaal gesproken gooi ik mijn mandje helemaal vol, om er dan achter te komen dat ik voor €80,- aan boeken heb en dan leg ik vervolgens de helft weer terug. Dit keer heb ik niets terug hoeven te leggen. Dit was alles wat ik vond, en kostte in totaal €27,-
Ik kocht Crewel van Gennifer Albin, een dystopische young adult met een meisje in de hoofdrol die de tijd kan bewegen. Ook kocht ik Light shining in the forest van Paul Torday, een mystery/thriller die me wel aansprak, ook al is dat niet helemaal mijn genre. Ik kocht De Sciencefictionschrijver van Bavo Dhooghe, omdat ik toch eens wat meer Nederlandse fantasy moet gaat lezen, en ik kocht Het bottenseizoen van Samantha Shannon. Dit boek zie ik elke keer voorbij komen maar wordt om de een of andere reden telkens terug gelegd. Nu had ik niet zoveel boeken dus besloot ik het erop te wagen.
Vervolgens kocht ik nog wat jeugdboeken. Ik kocht Fogging Over van Annie Dalton, een boek in de Angels unlimited reeks die ik vroeger zo ontzettend dol op was en Meneer G van Gustavo Ródan, een klein prentenboekje over een mannetje dat muziek wil maken in zijn stille dorp. Daarnaast kocht ik ook twee prentenboeken:

DSC03292

Namelijk Elvis van Thaï-Marc le Thanh, vertaald door Edward van de Vendel en met illustraties van Rébecca Dautremer (ik hou echt van haar illustraties, ze zijn zo mooi!) en The return of the Jabberwock wat natuurlijk geïnspireerd is op het gedicht waar ik zo van hou.

Ook bij Broese kocht ik enkele prentenboeken die in de ramsj waren, dus extra goedkoop, namelijk Doornroosje en De rode Stelten, beide van Eric Pubaret. Ik hou echt van deze illustraties, daarom ben ik ook zo dol op prentenboeken!

DSC03293

Zijn jullie naar het Boekenfestijn geweest deze week? En hebben jullie nog mooie boeken ontdekt? Let me know!

Advertentie

2 thoughts on “Showcase Sunday + boekenfestijn haul

  1. Ik ga denk ik dit jaar toch weer naar ’t Boekenfestijn als ze in Utrecht zijn.. Heb vorig jaar (en volgens mij het jaar daarvoor?) overgeslagen, maar ik vind het toch wel leuk om een paar uur lang tussen de boeken te lopen en van alles in mijn mandje te gooien!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s