Home » Recensies: Boeken » Review: Virtualia. Teletonen

Review: Virtualia. Teletonen

16240517 Auteur: Sybren Polet
Titel: Virtualia Teletonen.
Genre: Poëzie
Taal: Nederlands
Jaar: 2012
Uitgeverij: Wereldbibliotheek
ISBN: 9789028424531
Aantal pagina’s: 92
Gelezen: Juni 2016

Ik heb helaas geen omslagtekst voor jullie

Review
Dus. Ik kocht dit boekje in Broese, hij lag in een kortingsdoos en ik hou erg veel van poëzie. Ik had eerder al De man die een hoofd groter was (klik) van Sybren Polet gelezen en dat was echt fantastisch, dus ik wilde deze dichtbundel ook graag lezen. Ik wou dat ik hem niet gekocht had.

Het eerste woord dat ik in mijn recensieboekje heb opgeschreven, is ‘nee’. Het boek is enorm hoogdravend en worden moeilijke woorden gebruikt om afstand te creëren. Het is enorm elitair en meneer Polet wil volgens mij erg graag laten zien hoe groot zijn woordenschat is. Bah, ik hou daar niet van.

Also, wat is er mis met de layout van dit boek? Ik weet dat poëzie soms all over the place is en dat de vorm net zo belangrijk is als de inhoud, maar het lijkt er hier meer op alsof de auteur vast zat aan zijn ‘tab’ knop. Onnodige tabs tussen de woorden en zinnen die nergens op slaat.

Ik voelde niks bij deze bundel dan irritatie. Dit is geen dichtbundel die ik zou aanraden.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s