Home » Recensies: Boeken » Recensie: I’ll give you the sun

Recensie: I’ll give you the sun

20820994Auteur: Jandy Nelson
Titel: I’ll give you the sun
Genre: YA realistisch, romance, LGBTQ
Taal: Engels
Jaar: 2014
ISBN: 9780803734968
Aantal bladzijden: 384
Gelezen: November 2016
♥♥♥♥

Omslagtekst:
“We were all heading for each other on a collision course, no matter what. Maybe some people are just meant to be in the same story.” 

At first, Jude and her twin brother Noah, are inseparable. Noah draws constantly and is falling in love with the charismatic boy next door, while daredevil Jude wears red-red lipstick, cliff-dives, and does all the talking for both of them.

Years later, they are barely speaking. Something has happened to change the twins in different yet equally devastating ways . . . but then Jude meets an intriguing, irresistible boy and a mysterious new mentor.

The early years are Noah’s to tell; the later years are Jude’s. But they each have only half the story, and if they can only find their way back to one another, they’ll have a chance to remake their world.

Recensie
Ik had dit boek al een tijdje op mijn to-read lijst staan en toen kwam m’n zus naar me toe: ‘wil jij deze hebben’, en ze had nog een hardcover versie van het boek ook! Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. En ik snap niet waarom zij hem niet wilde, want het is echt een tof boek!

Het is een erg sterk verhaal. De personages zijn goed neergezet en leuk en ze brengen het verhaal echt tot leven. Daarom leef je heel erg met hen mee en wil, nee moet je weten wat er is gebeurd en of het allemaal nog goed gaat komen.

Het is een verhaal waar je meteen ingetrokken wordt en wat erg vlot leest. Omdat je zo meeleeft met de hoofdpersonen, wordt het verhaal ook heel spannend, waardoor je het super snel uit leest.

Ik zou dit boek zeker aanraden, voor liefhebbers van Simon vs the homosapiens agenda.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s