Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

ShowcaseHoi allemaal! Het is weer zondag, en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe Showcase Sunday. Omdat ik wat geld gekregen heb met kerst (en een gat in mijn hand heb), heb ik weer wat leuke boeken om jullie te laten zien!


DSC03219Het leek me leuk om een deel van mijn kerstgeld bij Broese uit te geven. Zeker omdat ik daar momenteel werk en korting krijg, dus dat is extra leuk!

Ik hou echt van reisboeken. Altijd als ik op vakantie ga, koop ik een reisgidsje van de plaats(en) waar ik naartoe ga. Maar ook reisboeken die niet over een specifieke plaats gaan, maar bedoeld zijn om inspiratie op te doen, vind ik altijd erg leuk. Ik kocht daarom de 501 must-visit cities en 501 must-visit natural wonders. Deze boeken waren echt goedkoop. Er zat geen prijsje op, maar ik kon wel zien dat ze 25 pond kosten. Toen ik het echter na ging kijken, bleken ze maar €13,- per stuk te zijn, en ik kon ze dus niet laten liggen! Het is zo tof om hier doorheen te bladeren, op zoek te gaan naar toffe bestemmingen!
Ook kocht ik Margaret Atwood’s The handmaid’s tale die ik al een hele tijd geleden gelezen heb (klik hier voor mijn recensie). Ik had het boek toen echter van de bibliotheek geleend en ik wilde hem eigenlijk in mijn eigen boekenkast hebben staan, dus dit leek me een goede kans. Ook kocht ik Throne of glass van Sarah J. Maas, een serie van haar die ik al een tijdje op mijn tbr lijst heb staan.
Ten slotte: ik verkocht zo vaak het hoe slim is je kat boekje rond de feestdagen, en het zag er zo leuk uit, dat ik deze nu eindelijk ook zelf wilde hebben.

DSC03253Daarnaast had ik nog een aantal boeken besteld bij de Book Depository die deze week binnen kwamen. Ik kocht The potion diaries van Amy Alward, een ya verhaal over een prinses die zichzelf vergiftigd door een love potion te drinken, waardoor ze verliefd wordt op zichzelf. Daarna gaat iedereen in het land op zoek naar een tegengif. Ook kocht ik White cat van Holly Black, het eerste deel van een serie die ik nog niet kende, genaamd Curse workers. Ten slotte een boekje dat ik tegenkwam en me wel grappig leek: Catfullness. Het is een cursus mindfullness geschreven vanuit het perspectief van een kat. Ja, ik weet het, ik begin een Crazy Cat Lady te worden, maar dit klinkt wel leuk, toch? 🙂

Dat was het weer! Hebben jullie nog leuke boeken gekocht deze week?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s