Home » Showcases » Showcase Sunday (+kerstcadeautjes!)

Showcase Sunday (+kerstcadeautjes!)

ShowcaseHoi allemaal! Ik hoop dat jullie een fijne kerst achter de rug hebben! Ik in ieder geval wel! Lekker eten, gezelligheid én leuke cadeautjes 🙂 In deze laatste showcase van het jaar wil ik deze aan jullie laten zien. En dan op naar een prachtig nieuwjaar!

Gekocht
dsc03209.jpg Ik werk nu in de leukste boekhandel van Nederland en dat betekent dat ik korting krijg. Yay! Uitgeverij Atlascontact had dit jaar een extra bijzondere actie: alle boekhandelmedewerkers kregen 50% korting op hun gehele fonds. Daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt! 🙂 Ik kocht deze twee boeken van Midas Dekkers.

DSC03210Daarnaast kocht ik Arend van Stefan Brijs. Ik las zijn Engelenmaker op de middelbare school en die vond ik zo goed dat ik sindsdien erg geïnteresseerd ben in zijn andere boeken. Tot nu toe was het er nooit van gekomen, maar nu heb ik toch een ander boek van hem bemachtigd! Ook kocht ik En dan nog iets van Paulien Cornelisse. Ik vond Taal is zegmaar echt mijn ding (klik) erg leuk en ook haar nieuwste boek, De verwarde cavia (klik), beviel me wel, dus ik vond het tijd voor dit boek. Ten slotte kocht ik nog De Rekening van Jonas Karlsson. Dit boek kende ik nog niet, maar het klonk erg leuk!

Gekregen (kerst!)
DSC03207Voor kerst heb ik toffe boeken gekregen! Van mijn mama kreeg ik Six of crows, in hardcover omdat die van die mooie zwarte pagina’s heeft. Ook kreeg ik Begrijpend Lezen van Alejandro Zambra, een boek dat is geschreven alsof het een examen Nederlands is. Erg interessant!
Van mijn schoonzusje kreeg ik De wereld volgens Bob, wat gaat over Bob de straatkat. Ook had ze katten-kerstballen voor me gemaakt, die echt super tof waren!
Van mijn lieve vriendje kreeg ik Alice de l’autre côte du miroir, oftewel Alice Through the looking glass in het Frans, met tekeningen van Benjamin Lacombe. Ik kwam het eerste boek tegen in Parijs en ik ben er zo verliefd op! Deze tweede is net zo prachtig en nu is ie compleet 😀 Ik blij!
Daarnaast kreeg ik nog heerlijk ruikende Lewis Carroll thee in een mooi blikje en een funko van de Niffler uit Fantastic Beasts and where to find them.

DSC03206
Dat waren alle boekige cadeautjes! Verder kreeg ik nog een etagère met twee kopjes en schoteltjes van Blond Amsterdam, een kookboek voor mini pannetjes, de taalvoutjes scheurkalender, een mix om koekjes te bakken, een tof linnen tasje, wat kaarten en twee zeepjes van The Beauty Bakery die heerlijk ruiken én eruit zien als een kleine macaron en een kleine donut. Zo cute! Ik zie nu pas dat ik niet alles op de foto heb gezet. Ik kreeg namelijk ook nog een kussen van Blossom Books met de tekst ‘I read past my bedtime’ en de CD van Buffy the vampire slayer, once more with feeling. Ik blij 😀

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s