Home » Overige » Showcase Sunday

Showcase Sunday

ShowcaseHey allemaal! Vorige week had ik geen tijd voor een Showcase, maar nu wel! (Ik typ dit ook gewoon al op vrijdag, omdat ik het hele weekend moet werken, yay). Ik heb best wel wat mooie boeken om jullie te laten zien dit keer!

DSC03046Gekocht
Twee weken geleden had Blossombooks een garage sale waar ze super veel korting gaven op boeken en de andere leuke spulletjes die ze verkopen. Daar moesten we natuurlijk naartoe! Ik kocht deze toffe Proud Bookjunkie mok en de boeken Furthermore van Tahereh Mafi en De kids of Appetite van David Arnold. Zo leuk!

DSC03053  Oh ik heb ook echt alleen maar boeken van Blossombooks gekocht, haha! Ik zag deze versie van de Notenkraker van E.T.A. Hoffmann voorbij komen op instagram en ik was er gelijk verliefd op! Het duurde even tot we ‘m bij Broese binnen hadden, maar toen hij er was, heb ik hem meteen gekocht. Zo pretty!

Geleend
Geen!

Gekregen
DSC03087Ook kreeg ik nog twee boeken toegezonden om te recenseren. Het boek Spiegel van Cara Delevigne kreeg ik in een supertof pakketje van HarperCollins Holland (zie instagram). Ook kreeg ik deze week Als ik terugkijk binnen, een boek van Ber Runderkamp. Hij stuurde me een mail met de vraag of ik het boek wilde recenseren, dus bij deze!

Dat waren de boeken van deze afgelopen weken. Ik ga nu proberen mezelf in te houden en eerst wat boeken uit te lezen, voor ik nog meer nieuwe boeken ga kopen. Hebben jullie nog wat leuke boeken gekocht deze week?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s