Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

ShowcaseHoi allemaal! Het is weer zondag, dus tijd om jullie mijn nieuwe boeken te laten zien! Ik heb weer wat toffe, dus yay 🙂 Let’s go!

GekochtDSC02987
Bij The Book Depository kocht ik twee nieuwe Harry Potter boeken, namelijk A history of magic en Harry Potter and the goblet of fire. Ik wil eigenlijk meer boeken kopen in de boekhandel om deze te steunen, maar soms werkt dat niet helemaal. A History of Magic, bijvoorbeeld, was bij Libris meer dan twee keer zo duur dan bij TBD. En dan wil mijn halflege portemonnee toch liever dat ik voor de goedkopere optie ga. Zodra ik ooit meer geld heb, wil ik met liefde de boekhandel sponsoren, maar voor nu gaat dat gewoon echt niet. In ieder geval, ben ik wel heel nieuwsgierig naar dit boek. Het ziet er echt supermooi uit! Hebben jullie hem al gelezen?

DSC02988En dat geldt ook voor deze twee boeken. Jullie hebben in mijn vorige showcase het boek Specials van Scott Westerfeld voorbij zien komen. Die kocht ik op het boekenfestijn, het derde deel van de serie waarvan ik alleen het eerste deel had. Omdat deze heel goedkoop was, maar belangrijker, omdat deze in de ‘juiste’ cover was, nam ik hem toch mee. Ik ben vervolgens heel het internet af gaan struinen op zoek naar deel twee in dezelfde cover, want je wil je series wel in dezelfde uitgaves hebben. Deze kwam ik alleen tegen bij Awesomebooks. Daar kocht ik dus (tweedehands) Pretties en een vierde deel dat ik niet kende, Extras. Nu is mijn serie compleet!

Gekregen
DSC02989 Ook kreeg ik laatst het boek Darko’s lessen binnen. Dit is een boek dat we gaan lezen met de leesclub Een perfecte dag voor literatuur. De leesclub is terug van weggeweest en ik hoop dat er nog meer boeken gaan komen, maar dat valt te bezien. Dit boek gaan we recenseren op 30 november.

Dat waren de boeken van afgelopen weken! Hebben jullie zelf nog boeken gekocht?

Advertentie

One thought on “Showcase Sunday

  1. Ik ben heel nieuwsgierig naar dat History of Magic boek, misschien dat ik ‘m volgende maand koop. En inderdaad, ik ben het met je eens dat boeken in de winkel soms gewoon zo duur zijn, dat ik ze liever via het internet koop..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s