Home » Recensies: Boeken » Recensie: Dreamology

Recensie: Dreamology

25817310Auteur: Lucy Keating
Titel: Dreamology
Genre: YA, romance, fantasy
Taal: Engels
Jaar: 2016
ISBN: 9780062380005
Aantal pagina’s
: 336
Gelezen: Mei 2017
♥♥♥♥

Omslagtekst:
Vibrantly offbeat and utterly original, Lucy Keating’s debut novel combines the unconventional romance of Eternal Sunshine of the Spotless Mind with the sweetness and heart of Jenny Han.

For as long as Alice can remember, she has dreamed of Max. Together, they have traveled the world and fallen deliriously, hopelessly in love. Max is the boy of her dreams—and only her dreams. Because he doesn’t exist.

But when Alice walks into class on her first day at a new school, there he is. Real Max is nothing like Dream Max. He’s stubborn and complicated. And he has a whole life Alice isn’t a part of. Getting to know each other in reality isn’t as perfect as Alice always hoped.

Alarmingly, when their dreams start to bleed into their waking hours, the pair realize that they might have to put an end to a lifetime of dreaming about each other. But when you fall in love in your dreams, can reality ever be enough?

Recensie
Dit was een van de drie genomineerde boeken voor de Bored to death bookclub. Uiteindelijk gingen de meeste stemmen naar een ander boek, maar ik was zo dol op deze premise dat ik hem alsnog besloot te kopen. Ik vond het gewoon zo leuk klinken, en dat was het ook!

Naast dat het een toffe premise was, vond ik ook de cover heel erg mooi. Dit boek is een toffe toevoeging aan mijn boekenkast!

Okay, maar, recensietijd! Het verhaal is heel leuk. Je kan er snel in komen en het is gemakkelijk geschreven dus je leest het vlot. De dromen zijn ontzettend leuk beschreven en geven je de mogelijkheid om er zelf ook bij weg te dromen. Dat geldt ook voor de rest van het boek, het is een heerlijk boek om in één keer uit te lezen.

Daarnaast wordt het ook verklaard hoe het kan dat Alice en Max over elkaar dromen en dat vind ik erg sterk. Het voegt veel toe.

Ten slotte zijn de personages leuk en goed uitgewerkt waardoor je goed met ze mee kunt leven.

Aanrader!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s