Home » Showcases » Showcase Sunday (+boekenfestijn haul!)

Showcase Sunday (+boekenfestijn haul!)

ShowcaseHoi lieve lezers! Het is weer zondag en dat betekent dat ik een showcase heb voor jullie. Het boeken kopen ging weer een beetje omhoog deze weken, maar dat betekent wel dat ik toffe dingen heb om jullie te laten zien!

Gekocht
DSC02935Van mijn opa en oma had ik nog wat geld gekregen voor mijn afstuderen (yay!) en ik besloot daarmee eens lekker naar Broese te gaan. Daar kocht ik het derde deel van de Red Queen serie, King’s cage, die ik inmiddels ook al uit heb, en het nieuwste boek van Stephen King, Sleeping Beauties. Hoewel ik maar één keer eerder een boek van King heb gelezen en ik die niet heel super vond, wilde ik deze toch graag hebben. Dat heeft misschien iets te maken met de cover en de hidden image onder de dustjacket (ik heb het vosje!), maar ook spreekt het verhaal me heel erg aan en ben ik er heel nieuwsgierig naar! Hebben jullie deze al gelezen?

Boekenfestijn
DSC02936Misschien hebben jullie het al meegekregen, maar er is weer een boekenfestijn winkel geopend! Dit keer in het oude V&D pand (want wat moet je er anders mee) in Zeist. Vriendlief woonde daar eerst en het leek ons leuk een middagje terug te gaan en dan gelijk bij deze winkel te gaan kijken. Ik heb minder boeken gekocht dan normaal, maar ik ben er alsnog heel blij mee. Ik kocht The sin eater’s daughter van Melinda Salisbury, een fantasy YA over de zestienjarige Twylla die de executioner is van het koninklijk hof. Daarnaast kocht ik ook 2121 van Susan Greenfield, een dystopische science-fiction YA. Ik zag echt nog veel meer toffe series, maar zoals gebruikelijk bij Boekenfestijn, verkochten ze daarvan slechts één deel, en dat was vaak niet het eerste. Zo kwam ik ook Specials van Scott Westerfeld tegen, het derde deel van de Uglies serie. Deel één had ik eerder al gekocht en gelezen, en ik moet deel twee nog hebben, maar ik ga ervan uit dat ik toch wel de hele serie wil lezen, dus ik nam deze alsnog maar mee. Inmiddels heb ik boek 2 en 4 op awesomebooks besteld, want dat was de enige site waar ik dezelfde covers kon vinden. Nu hopen dat ze ook daadwerkelijk die opsturen…
Ook kocht ik Het zwanenmeer, maar dan anders van Francine Oomen. Ik vond deze vroeger altijd zo leuk en ik wilde hem nog graag hebben, dus ik ben blij dat ik die tegen kwam. Ten slotte kwam ik Quentin Blake Treasury tegen. Quentin Blake is de tekenaar van de Roald Dahl boeken en in dit boek vind je een verzameling van zijn tekeningen en korte verhalen.

Hebben jullie nog leuke boeken gekocht deze week?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s