Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

IMG_5746Hai lieve lezers! Het is nog zondag (nog net) dus tijd voor een Showcase! Ik heb belachelijk veel boeken om jullie te laten zien. Ik heb me nogal laten gaan op vakantie… Maar hey, meer om jullie te laten zien, so let’s go!

DSC02475Gekocht
Dit zijn alle boeken die ik in Ierland heb gekocht. Normaal gesproken hou ik me een beetje in op vakantie (want gewicht in het vliegtuig enzo) maar de boeken waren daar zo spotgoedkoop! Zelfs vriendlief kocht er vier en dat zegt nogal wat, aangezien hij zelfs met lege handen het Boekenfestijn uit kan lopen. In Nederlands hebben we de vaste boekenprijs, wat wil zeggen dat boeken ongeveer even duur zijn overal. In Ierland hebben ze dit niet, dus de boekhandels kunnen gaan stunten. Ik kocht eerst Irish Poetry bij het literary writers’ museum want hey, je kan daar niet géén boeken kopen en poëzie is altijd tof. Bij een enorme, gigantische boekhandel genaamd Chapters (stel je Broese Boekverkopers in Utrecht voor, maar dan 4x zo groot, en dat is dan alleen nog maar de benedenverdieping) ,kocht ik dit prachtige exemplaar van Dracula. Ik was al van plan om dit boek te kopen. Ik wilde hem al langer hebben en het is wel het leukste om literatuur te kopen uit het land waar je op vakantie bent. Deze hardcover die bomvol tekeningen zit was maar iets van 6 euro. Just saying…
Verder kocht ik nog het eerste deel van Peter Rabbit die ik ook al tijden wil hebben. Ik wilde het eigenlijk bij deze boeken laten. Ik had er drie en Luke had er vier (waar ik Peter Rabbit kocht was een super toffe actie met 3 boeken voor 12 euro, ik kon mezelf gelukkig inhouden, maar hij niet) maar toen kwamen we een Waterstones tegen… Zucht. Red Queen en Everything Everything moesten ook nog mee, want tsja, tweede boek halve prijs met zulke toffe YA, daar kan ik geen nee tegen zeggen…

DSC02477 Voordat we op vakantie gingen ging ik nog shoppen in Den Bosch en daar kwam in deze prachtige versie van The wind in the willows tegen. Ik had dit boek stiekem al, in een goedkope wordsworth uitgave, maar deze is zo ontzettend mooi dat ik hem niet kon laten liggen! Ook kocht ik Passenger van Alexandra Bracken, een boek dat we met de bored to death bookclub gaan lezen. Ten slotte kocht ik nog De slang van Havilah van Jeroen van Unen op Castlefest. Ik kocht het eerste deel, De Nachtuilen bij hem op Elfia en ik had beloofd dat als ik die tof vond ik deel twee op CF zou gaan kopen, dus dat moest wel!

Gekregen
DSC02473Toen ik terug kwam van vakantie zat er een tof mailtje in mijn mailbox van Uitgeverij Atlas Contact met de vraag of ik deze boeken wilde recenseren. Recenseren is leuk en deze boeken spraken me wel aan, dus ik kan weer even aan de slag! Dankjewel AtlasContact 🙂

Goed, dat was de stapel boeken die ik jullie voor vandaag wilde laten zien! Hebben jullie nog leuke boeken gekocht deze vakantie? 🙂

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s