Home » Overige » Afwezigheid

Afwezigheid

Hi guys! Het is wat rustiger geweest de afgelopen periode, door vakantie en scriptie. Ik zal straks nog wat berichten inplannen zodat jullie weer wat te lezen hebben. Morgen ga ik naar Castlefest (wie van jullie zal ik daar tegen komen? 🙂 ) en de week daarop is mijn scriptie deadline en mogelijk een reisje naar Disneyland Parijs, dus ik zal nog even afwezig zijn. Maar, er komen berichtjes aan, dus geen zorgen! Ook zal ik jullie alles nog vertellen van mijn vakantie naar Ierland, die onwijs gaaf was. Maar dat komt later.

Ik hoop dat jullie ook een toffe vakantie hebben? Let me know!

Advertentie

3 thoughts on “Afwezigheid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s