Home » Recensies: Boeken » Recensie: Sweep

Recensie: Sweep

7821892Auteur: Cate Tiernan
Titel: Sweep
Genre: YA fantasy, paranormal
Taal: Engels
Jaar: 2001
ISBN: 9780142417171
Aantal pagina’s: 592
Gelezen: september 2016
♥♥♥

Omslagtekst
Includes:
Book 1 – Book of shadows
Book 2 – The Coven
Book 3 – Blood Witch

The first three Sweep books bound into one gorgeous edition at a fabulous price! Morgan Rowlands never thought she was anything other than a typical sixteen-year-old girl. But when she meets Cal, a captivatingly handsome coven leader, she makes a discover that turns her whole world upside down: she is a witch, descended from an ancient and powerful line. And so is Cal. Their connection is immediate and unbreakable; Cal teases out Morgan’s power, her love, her magick. But Morgan discovers too soon that her powers are strong– almost too powerful to control. And she begins to suspect that Cal may be keeping secrets from her . . . secrets that could destroy them both.

Recensie
Een tijd geleden deed mijn zus een stapel boeken weg. Ze dacht dat ik deze wel leuk zou vinden, dus ik mocht hem hebben. Ik zag hem vervolgens best vaak voorbij komen op instagram dus ik werd nieuwsgierig.

Ik vond het een erg leuk boek. Het is vrij simpel, niet bijzonder goed geschreven en soms wat voorspelbaar. Het is geen hoogstaand literair werk, maar dat hoeft natuurlijk ook lang niet altijd. Ik heb in ieder geval van dit verhaal genoten. Het is namelijk wel leuk geschreven en hoewel sommige dingen voorspelbaar zijn, is het toch af en toe wel spannend en wil je weten hoe het verder gaat. Omdat het vrij simpel is, ga je er ook snel doorheen.

Je wordt al snel in het verhaal getrokken en leeft mee met de personages. Je wil weten wat er verder met ze gaat gebeuren en verslind pagina na pagina. Daarom is het zo tof dat deze bundel de eerste drie boeken heeft, dan kun je gelijk weer even vooruit. Het enige nadeel daaraan is dat er soms aan het begin van een nieuw boek te veel dingen worden uitgelegd, die je al weet als je aller achter elkaar leest.

Ik vond dit een leuk boek en ik denk dat dit een heerlijke summer read is voor buiten in de tuin of op het strand. Misschien moet ik binnenkort, als mijn ban voorbij is eens kijken of ik het tweede deel (oftewel boek 4, 5 en 6) ergens kan vinden…

Advertentie

One thought on “Recensie: Sweep

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s