Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

IMG_5746Hoi allemaal! Fijne vaderdag! Het is zondag en ik heb weer een aantal mooie boeken om jullie te laten zien! Oh en mijn book buying ban is voorbij! Ik mag weer kopen, maar ik denk dat ik het toch even rustig aan ga doen. Ik heb nog zoveel ongelezen boeken. Waaronder deze! Klik verder om de boeken te zien!

Gekocht
Geen!

Geleend
19340113_1485302534863064_403629617_oIk leende twee boeken bij de bibliotheek deze week, namelijk Fuzzievan Hanna Bervoets. Ik moet zeggen dat ik haar echt mega irritant vind, maar dit boek klonk zo tof dat ik het toch een kans wilde geven. En ik leende The great gatsby. Deze heb ik al een keer gelezen, maar over een maand ga ik op vakantie naar Ierland (woohoo!) en dan gaan we naar een voorstelling, dus ik wilde het boek gaan herlezen.

Gekregen
19339748_1485302541529730_452216779_o Zo leuk! Ik deed mee aan een wedstrijd op de facebookpagina van de American Book Center. Ik doe vaker mee met wedstrijden maar ik win nooit iets, maar dit keer wel! Ik won het boek The Shadow Queen van C.J. Redwine, wederom een sprookjesadaptatie! Ik ben erg benieuwd! Dankjewel, ABC dat jullie me hebben laten winnen 😀

Hebben jullie nog leuke boeken gekocht deze week, of een van deze boeken gelezen? Let me know!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s