Home » Recensies: Boeken » Recensie: A court of wings and ruin

Recensie: A court of wings and ruin

Auteur23766634Sarah J. Maas
Titel: A court of wings and ruin
Serie: A court of thorns and roses #3
Genre: YA Fantasy, sprookjesadaptatie
Taal: Engels
Jaar: 2017
ISBN: 9781408857908
Aantal bladzijden: 700
Gelezen: Mei 2017
♥♥♥♥♥

Omslagtekst:
Feyre has returned to the Spring Court, determined to gather information on Tamlin’s maneuverings and the invading king threatening to bring Prythian to its knees. But to do so she must play a deadly game of deceit-and one slip may spell doom not only for Feyre, but for her world as well.

As war bears down upon them all, Feyre must decide who to trust amongst the dazzling and lethal High Lords-and hunt for allies in unexpected places.

Recensie
Yes! Eindelijk! Acowar is hier! En ik heb hem uit! Ik heb er best wel even over gedaan want het is een enorm dik boek waar ik van wilde genieten. En dat heb ik gedaan!

Dit boek is echt een achtbaan. Het is zo spannend! Het ene moment hap je naar adem, het andere moment kun je opgelicht weer even ademhalen – maar niet voor lang. Het boek is zo onvoorspelbaar waardoor het heel spannend is. Dat was de hele serie al maar ik vond dit boek toch echt het sterkst.

Mag ik ook even zeggen dat ik het zo leuk vind dat in de afkorting (ACOWAR) de laatste drie letters War vormen, waar het nu juist om gaat in dit boek? Van dat soort dingen wordt ik altijd heel erg blij 🙂

Maar verder. De setting is nog steeds perfect, alles wordt duidelijk beschreven en je kunt het voor je zien. Dat geldt ook voor de personages. Elain en Nesta kregen een grotere rol in dit verhaal en ik vond dat zij goed uitgediept waren, eigenlijk vooral Nesta. Wat een interessant personage!

En dan het einde! Oh zo spannend! Er waren wat kleine dingetjes die ik minder vond, dingen die ik hier niet kan zeggen want spoilers en ik wil het niet voor jullie verpesten. Maar ze maken eigenlijk ook niet uit, ik ben er oké mee.

Wat een perfect einde van een geweldige serie!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s