Home » Showcases » Showcase Sunday (BooklyBird!)

Showcase Sunday (BooklyBird!)

20170225_152327

BooklyBird Box Februari

Hoi lieve lezers! Vandaag is het zondag, dus tijd voor een showcase! Ik heb er vorige week geen gedaan en eigenlijk had ik deze post toen wel kunnen doen, want ik heb alleen de booklybird box om jullie te laten zien.


Ik heb mezelf namelijk (alwéér) een book buying ban opgelegd. Ik heb zo ontzettend veel ongelezen boeken staan dat ik die eerst moet uitlezen. Of in ieder geval een deel daarvan. Dus ik moet van mezelf eerst 10 boeken (inmiddels nog maar 8) uit mijn eigen kast uitlezen voor ik weer nieuwe boeken mag kopen. Let’s see how that goes!

In ieder geval, vorige week kwam mijn allereerste boekenbox binnen! Ik vind ze altijd zo leuk, maar omdat ik voornamelijk Engelse boeken lees, was ik aan het wachten op een Nederlandse boekbox met een Engelstalig boek (anders worden de verzendkosten zo hoog!) en dus bestelde ik afgelopen maand de BooklyBird box. En wat was hij tof!

Het boek dat er in zat is getiteld RoseBlood en het is een adaptatie van The phantom of the opera (speaking of boeken die nog ongelezen in mijn kast staan, whoops!), geschreven door A.G. Howard en die kennen we natuurlijk van… Splintered! Een van mijn favoriete series. Howard kan geweldig schrijven en dus ben ik ook enorm benieuwd naar dit boek. Maar ik moet wel eerst Phantom lezen.

Verder zaten er nog andere toffe dingen in de box. Een phantom masker (want ja, dat kan niet anders), een bookbingo van the American Book Center, een plaat van The wrath and the dawn (die heb ik ook nog niet gelezen…), Storytelling dice (! hoe awesome!) en een heel tof spiegeltje met daarop de tekst Mirror, mirror in my hand, who’s the biggest booklover in the land? Echt fantastisch! Ik ben zo blij met deze box!

Hebben jullie al eerder een boekenbox besteld?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s