Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

IMG_5746Hoi hoi! Hoe gaat het met jullie? Ik ben druk, druk, druk, maar ik wil wel nog even snel een showcase plaatsen tussendoor! Want ik heb wat mooie boeken om jullie te laten zien!

Gekocht
20170219_105148 Ik heb drie boeken gekocht deze week. Of eigenlijk twee, want Harry Potter and the chamber of secrets had ik eerder al gekocht bij The Book Depository, en die is nu pas binnen. Ik heb de derde ook (tegelijk) besteld maar die komt nog. Verder had ik nog een boekenbon gekregen voor mijn verjaardag, waar ik More than this van Patrick Ness van heb gekocht. Ik hou echt van zijn boeken en ik hoop dat deze net zo tof is als de anderen die ik gelezen heb. Verder kocht ik Achtste groepers huilen niet van Jacques Vriens. Dit boek is dit jaar gekochten voor het project Geef mij maar een boek.  Daarbij drukken ze bekende kinderboeken in een nieuwe uitgave voor €2,- zodat ook de ouders die wat minder te besteden hebben, boeken kunnen aanschaffen voor hun kinderen. Dit initiatief is vorig jaar begonnen met Oorlogswinter van Jan Terlouw, en dit jaar hebben ze dit boek. Ik vind het een erg goed initiatief (en bovendien erg leuk, want goedkope boeken!), dus ik kon deze niet laten liggen.

Geleend
Geen!
20170219_105155
Gekregen
Ik heb wederom een recensieboek van Harper Collins Nederland binnengekregen (waarvoor veel dank!), namelijk De man die de tijd meenam van Elan Mastai. Het wordt aangekondigd als een literaire science-fiction en klinkt erg veelbelovend. Ik ben erg nieuwsgierig naar het boek!

Dat was het voor deze week! Hebben jullie nog leuke boeken gekocht deze week?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s