Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

IMG_5746Het lieverds! Is het bij jullie ook zo wit buiten? Ik werd vanochtend wakker van het geluid van kittens die tegen de ramen aan sprongen omdat ze sneeuwvlokjes wilden vangen. Heerlijk! (met uitzondering van het wakker worden gedeelte, dan). Anyway, tijd voor een nieuwe showcase vandaag! En ik heb weer wat mooie boeken om jullie te laten zien!

Gekocht
img_7456
Ik had een bol.com cadeaubon gekregen voor mijn verjaardag waar ik aardig wat leuke boeken van gekocht heb! Onder andere Alice adventure’s underground in een super mooie uitgave. Dit is de eerste versie van Alice zoals Dodgson hem opschreef. Ik ben er echt heel blij mee! Een ander boek wat ik kocht is Foxlowe van Eleanor Wassenberg. Ik heb deze al een tijdje op mijn wishlist staan en kan niet wachten om erin te beginnen! 🙂

img_7462Verder kocht ik de geïllustreerde versie van Harry Potter and the chamber of secrets. Ik heb echt genoten van de tekeningen (en natuurlijk het verhaal) van het eerste deel en ik ben ook mega nieuwsgierig naar deze tekeningen!

Ook kocht ik het prentenboek De tuinman van de nacht van The Fan Brothers. Die hebben jullie misschien al voorbij zien komen op mijn Instagram account. Hoe dan ook, ik ben best wel dol op prentenboeken en ik kwam deze even geleden tegen in de bibliotheek. Ik vond hem zo prachtig dat ik hem gelijk wilde hebben!

Geleend
img_7464  Ik was gisteren aan het werken in de bibliotheek en daar zag ik dat ze deze hadden. Super cool! Ik kon het niet laten hem te laten liggen! 🙂

Gekregen
img_7463Ik heb nog een tof boek gekregen voor mijn verjaardag, namelijk A thousand pieces of you van Claudia Gray. Ook deze lijkt me heel tof! Zo veel leuke boeken die ik nu nog kan gaan lezen!

Hebben jullie nog leuke boeken gekocht deze week?

Advertentie

One thought on “Showcase Sunday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s