Home » Showcases » Showcase

Showcase

IMG_5746Hoi lieverds! Ik heb een druk weekje achter de boeg, met deadlines, afspraken en hertententamens. En nu heb ik een leuk weekje voor de boeg, want ik ben jarig! Afgelopen zondag heb ik het al gevierd met mijn lieve familie, woensdag ben ik echt jarig (nog maar één dagje! Ik kan echt niet wachten, Luke zit me de hele week al te pesten door te zeggen dat hij zoveel leuke dingen van plan is, aargh! 😉 ) en zondag ga ik voor vrienden een Alice thema-feestje geven! Leuke dingen allemaal, en daarover komen vast ook nog wel berichtjes 🙂 Maar nu eerst, de boeken die ik zondag heb gekregen voor mijn verjaardag en die ik afgelopen weken gekocht heb. Whoop whoop!

img_7437 Gekocht
Ik kocht deze (en vorige) week drie boeken. De eerste die ik kocht, was De ontsnapping van Julien Parme van Florian Zeller, een boek dat ik voor mijn master moet lezen. Ik ken het zelf niet en weet ook echt niet of hij leuk is. Dus als jullie hem wel gelezen hebben, let me know!

Verder kocht ik twee kinderboeken. Afgelopen donderdag was er een studiedag waar Jacques Vriens langs zou komen en ik wilde een boek van hem mee nemen. Dus kocht ik De Dikke bende van de Korenwolf, een boek dat ik vroeger met veel plezier gelezen heb. Helaas was ik die dag ziek en heb ik de auteur toch niet ontmoet. Daar baal ik wel een beetje van.

Ten slotte, dankzij de nieuwe dienstregeling mag ik nu telkens een halfuur op station Den Bosch wachten (joepie) en dat is niet goed voor mijn portemonnee. Gisteren kocht ik bij de Ako De kleine walvis, het boek dat verkozen is tot het beste prentenboek van 2017, en wat gebruikt wordt in de voorleesweken die nu nog gaande zijn. Het is een lief, klein boekje (€4,95) over een eenzaam jongetje dat een walvis vindt op het strand en hem mee naar huis neemt.

img_7439Geleend
Geen! Ik leen tegenwoordig niet meer zo veel bij de bibliotheek, omdat ik nog veel te veel ongelezen boeken in mijn eigen kast heb staan.

Gekregen
Deze week kreeg ik het boek Noodweer van Marijke Schermer binnen. Het is een boek dat we gaan lezen met de leesclub een perfecte dag voor literatuur en  klinkt als een typisch Nederlands literair werk. Ik ben erg benieuwd. De recensie komt 15 januari online.

img_7438 Voor mijn verjaardag kreeg ik twee boeken, namelijk A court of Thorns and Rosesvan Sarah J. Maas en Shiver van Maggie Stiefvater. Deze twee boeken staan al een enorm lange tijd op mijn to-read lijst en nu kan ik ze eindelijk gaan lezen! Vooral ACOTAR zie ik enorm vaak voorbij komen op instagram en een vriendin van me zei dat ik het boek echt MOEST lezen. Ik ga er snel aan beginnen!

Goed, dat was het voor deze week! Hebben jullie deze week nog leuke boeken gekocht?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s