Home » Recensies: Boeken » Review: Possessed

Review: Possessed

16035935  Auteur: Kate Cann
Titel: Possessed
Genre: YA, Paranormal, horror, mystery
Taal: Engels
Jaar: 2008
ISBN: 9781407135465
Aantal bladzijden: 331
Gelezen: Juni 2016
♥♥♥

Omslagtekst:
Rayne can’t wait to start her summer job at a remote country mansion, far from the crowded, noisy London she so desperately wants to escape. But the retreat soon turns into a nightmare — the mansion is creepy, the legends of ghosts keep Rayne up at night, and she doesn’t feel safe anywhere.

Can Rayne figure out why she’s so freaked — before she becomes a ghost story herself?

Review
Ik kocht dit boek op het boekenfestijn omdat de cover me erg aansprak. Het was ook echt een leuk boek om te lezen. Rayne wil weg van alles, haar moeder, haar vriend, de buurt waar ze woont. Dan valt haar oog op een zomerbaantje in een mansion in een dorp verderop en ze kan niet wachten tot ze daar kan beginnen. Er gebeuren echter allemaal creepy dingen en ze voelt zich niet op haar gemak, maar ze weet niet wat er aan de hand is.

Het is een soort mysterie, horror verhaal voor adolescenten en ik moet zeggen dat ik het erg leuk vond. Het verhaal komt wat traag op gang maar als je er eenmaal in zit is het enorm spannend en een beetje eng (ik was het ook ’s avonds alleen in een donkere kamer aan het lezen, en dat was misschien niet het slimste). Er zit aan het einde een plotwending die ik niet zag aankomen en dat maakt het verhaal extra spannend.

Het is een verhaal waarbij je je goed kan inleven en daarom voelt het soms ook creepy. De laatste, zeg honderd pagina’s las ik afwisselend heel snel omdat ik wilde wetne hoe het verder ging, of ik legde het weg omdat het eng werd. Niet horror eng, maar gewoon creepy.

Het is eigenlijk het eerste deel van een serie maar je kunt het los lezen. Het is wel een afgerond verhaal.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s