Home » Uitstapjes en vakanties » Mad Hatter Tea Party

Mad Hatter Tea Party

Hoi allemaal20170124_110721! Het boek Cinder van Marissa Meyer is nét uitgekomen in het Nederlands. (Klik hier voor recensie) Ter gelegenheid daarvan gaf BlossomBooks een feestje in Boehandel van Piere. Om het ook een beetje te combineren met het nieuwste Engelse boek van Meyer, werd het een Mad Hatter Tea Party. En het was erg leuk! Ik vind het leuk om naar dit soort evenementen te gaan en de foto’s dan met jullie te delen, dus bij deze! Misschien vinden jullie het ook wel leuk als ik de evenementen van te voren deel, dan kunnen jullie er zelf misschien ook heen?
Anyway, lees verder voor verhalen en foto’s van dit feestje ^^

20170122_104415In boekhandel Van Piere in Eindhoven kwamen allemaal sprookjes en ya liefhebbers samen om thee te drinken en taart te eten en natuurlijk leuke spelletjes te spelen. En we hadden allemaal een hoedje op (Behalve Ellen, nee grapje, er waren er meer zonder hoedje). We speelden Hoedje Op, Hoedje Af, en ik heb helaas niet gewonnen, maar het was wel erg leuk!

20170122_121524
Ook gingen we mokken versieren. Ik maakte de Cheshire Cat op mijn mok (maar die is niet dusdanig mooi gelukt dat ik de foto met jullie wil delen), met op de achterkant ‘curiouser and curiouser’, credits voor Ellen voor het lettertype!

We deden ook een speurtocht, beneden in de winkel, waarbij we met hints boeken moesten gaan zoeken. Dat was erg leuk en we renden door de winkel, maar hebben deze helaas ook niet gewonnen (het zat niet echt mee).

Leuke spelletjes dus, en veel gezelligheid, maar het beste, dat was toch wel echt de taart! De taart werd gemaakt door Jolisa Dragatis van De Ouwe Taart in Eindhoven is ze is er 4 dagen mee bezig geweest. Dat kun je ook wel zien, want hij is echt prachtig. En hij was ook nog eens verukkelijk! Zie de foto hieronder. Hoe cool is dit? (Even ter verduidelijking, die theepot is ook eetbaar, en het kopje ook, en de hoed erachter ook, en dan waren er nog allemaal kleine cupcakes. Nom!)

20170122_105008
Al met al een enorm geslaagd feestje! Dankjewel BlossomBooks en Boekhandel van Piere!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s