Home » Persoonlijk » Welcome to my home!

Welcome to my home!

29Hoi lieve lezers! Ik heb jullie mijn huisje nog helemaal niet laten zien! Zoals jullie misschien wel weten, ben ik in september (eindelijk) gaan samenwonen met mijn vriend! We zaten allebei op kamers en waren toch eigenlijk altijd al bij elkaar en het leek ons leuker/slimmer/fijner/beter om gewoon samen iets te zoeken. En nu hebben we een lief klein huisje (benedenverdieping) waar we samen wonen met twee kittens en het is super 🙂 En nu wilde ik jullie wat foto’s laten zien van mijn huisje!

img_7277
img_7279

img_7282

img_7283
img_7289

img_7290

img_7292
Het is een klein huisje maar het is fijn en gezellig 🙂 Bovendien hebben we een tuin en dat is echt fantastisch! 🙂 Net als de kittens, overigens. Ik begin echt een crazy cat lady te worden (als je overspoeld wilt worden door schattige kattenfoto’s moet je misschien mijn instagram account maar volgen 🙂 (maris_95) spam spam)

94

Advertentie

2 thoughts on “Welcome to my home!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s