Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

IMG_5746Hey hoi! Tijd voor een nieuwe showcase! Ik heb deze week minder boeken gekocht dan vorige week (mag ook wel, dat waren er wel heel veel), maar het zijn alsnog toffe boeken die ik jullie wil laten zien! Klik verder voor de boeken!

 

Gekocht
Ik had nog wat schoimg_7434olboeken nodig, namelijk Coraline van Neil Gaiman en Ik wil naar verder, een prentenboek van Anna Provoost. Coraline is echt een cool boek over een meisje dat haar ‘andere ouders’ ontmoet wanneer ze door een gang van haar huis loopt, een gang die er eerst niet was. Haar andere ouders blijken super evil te zijn en ze moet proberen weer weg te komen. Ik kocht ook three dark crowns, van Kendara Blake. Deze gaan we bespreken met de bored to death bookclub. Ik heb hem gisteren uitgelezen en het is echt heel spannend! Het is het eerste deel van een serie. Er zijn drie koningen, een drieling. Maar er kan er maar één de echte koningin worden, dus moeten ze vanaf hun 16e verjaardag met elkaar strijden om de troon. Een strijd van leven of dood. Mirabella is elemental, ze kan vuur opwekken en stormen oproepen. Katharine is een poisoner, ze kan mensen vergiftigen en zelf vergif drinken zonder er last van te krijgen. En Arsinoe is een naturalist en kan dieren en planten bedwingen.
Ik kan dit boek wel aanraden, ik vond hem erg goed! Ik ben benieuwd hoe het verder gaat!

Geleendimg_7435
Geen!

Gekregen
Ik zit nu in het persbestand van Harpercollins en nu kan ik daar dus ook recensieboeken aanvragen! Het eerste boek dat ik aangevraagd heb is De zoon van de verhalenverteller van Pierre Jarawan. Ik kende het verhaal, of de auteur niet, maar het klonk erg goed!

Hebben jullie nog leuke boeken gekocht deze week?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s