Home » Overige » Showcase Sunday (en kerstcadeautjes!)

Showcase Sunday (en kerstcadeautjes!)

IMG_5746Hoi lieverds! Gelukkig Nieuwjaar! Ik hoop dat jullie allemaal een hoop fijne dagen achter de rug hebben! 2017 is begonnen en het is tijd voor jaaroverzichtjes en goede voornemens! Ik ga ergens deze week nog een 2016-post maken, maar nu is het zondag dus ga ik jullie de boeken laten zien die ik de afgelopen week gekocht en gekregen heb. En daarbij ook mijn kerstcadeautjes. Want yay!

img_7428 Gekocht
Vorige week zei ik al dat er een aantal boeken onderweg waren. Nu zijn ze binnen! Ik kocht The Alchemyst, een boek van Michael Scott die ik al had, maar ik wil de serie in het Engels gaan lezen en dus bestelde ik deze op The Book Depository. Ook kwam deze week We are all made of molecules binnen, een boek dat we gaan lezen met de Bored to death bookclub die iedere maand gehouden wordt in boekhandel Donner in Rotterdam. Iedere maand wordt er een YA boek uitgekozen en deze gaan we met z’n allen lezen. Ik ben vorige maand voor het eerst geweest en ik vond het heel tof, dus nu ga ik vaker!

Ik heb ook het script van Fantastic Beasts gekocht. Stiekem al eerder, maar ik geloof dat ik die nog niet aan jullie had laten zien. Dus bij deze. Ook al kun je de prachtige cover niet echt goed zien door de flits van mijn camera. Whoops..

Ik heb wat geld gekregen met Kerst en niet veel boeken, dus ik besloot wat boeken te bestellen! Ik kocht het derde deel van Miss PeregrineLibrary of Souls en hij is razend spannend! Ik heb hem binnen een dag uitgelezen! Ook kocht ik Througimg_7427h the woods van Emily Carroll, een boek dat al voor eeuwig op mijn verlanglijstje staat. Het is een graphic novel met horror sprookjes en ze zijn fantastisch. Je krijgt er kippenvel van en de tekeningen zijn prachtig. Ik kan dit boek aanraden! De recensie komt later nog!

Geleend
Geen!

Gekregen
img_7426
Voor Kerst kreeg ik twee boeken. Van mijn mama kreeg ik Harry Potter and the Philosopher’s Stone Illustrated en ik ben er zo ontzettend blij mee! De tekeningen zijn zo ontzettend mooi! Het was niet echt een verrassing, want ik had deze zelf uitgezocht, maar dat maakt het niet minder cool.
We vierden ook Kerst bij mijn schoonfamilie en daar hadden we allemaal een Secret Santa. Ik kreeg van de vriend van de zus van mijn vriend (volg je het nog?) het Kookboek van Alice in Wonderland. Ik wist niet eens dat deze bestond! Ik vind het zo tof, ik heb de rest van de avond hierin zitten bladeren. Tof cadeautje!

img_7423Niet veel boeken, maar wel andere awesome kerstcadeaus. Van vriendlief kreeg ik een prachtige Ravenclaw tas en een funko van The White Rabbit. Van mijn ouders, naast het HP boek, een crème brûlée set en een grote fles Baileys (verstopt in de Kerstman), van mijn zus kreeg ik het kaartspel Sushi Go en een ketting met een flesje waarop Drink Me staat (zie foto hieronder). En bij mijn schoonfamilie kreeg ik naast het kookboek nog een tea-tray 🙂
Dat waren alle cadeautjes en ik ben er super blij mee! Dankjewel allemaal 🙂

Hebben jullie leuke cadeautjes gekregen met Kerst?
img_7425

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s