Home » Showcases » Showcase

Showcase

IMG_5746Hoi hoi! Ik geloof dat ik niet zo goed ben in het ‘laat-ik-iedere-zondag-een-showcase-sunday-doen’… Misschien een goed voornemen voor in het nieuwe jaar?
Anyway, het is nu woensdag, maar ik wil jullie toch de boeken laten zien die ik gekocht/gelend/gekregen heb, voor het kerst is en er (hopelijk) een stapel boeken bij komt. So let’s go 🙂

Gekocht
img_7419 Wow heb ik maar één boek gekocht? Nou nee, ik heb nog een stuk of 3 boeken die onderweg zijn, maar die zijn nog niet gearriveerd. Ik hoop dat ze snel komen! In ieder geval, ik had het tweede deel van Patrick Ness, The ask and the answer, ook razendsnel uit en dus moest ik het derde boek ook hebben. En die heb ik inmiddels ook weer uit. Monsters of Men is net zo fantastisch als de  rest van de serie. Ik kan het echt iedereen aanraden! De recensies komen nog! 🙂

Geleend
Ik heb ook weer een stapel kinderboeken geleend bij de bibliotheek. Voor een zelfstudiemoimg_7421dule die ik aan het volgen ben, moet ik een boek analyseren en er drie recensies van schrijven. Ik kon echter niet kiezen, dus ik leende meerdere boeken. Dat zijn de eerste drie. Eigenlijk ben ik een flamingo ben ik al meerdere keren tegen gekomen op social media en hij leek me erg tof, dus ook die wilde ik graag nog lezen.

img_7420
Gekregen
Met sinterklaas deden we een boekenruil met vrienden. Iedereen kocht een tof boek en we gingen dobbelen tot iedereen een leuk boek kreeg. Ik kreeg uiteindelijk mijn eigen gekochte boek, maar dat vond ik niet erg, want ik wilde The Graveyard book van Neil Gaiman heel graag lezen, en nu kan dat! Vriendlief kreeg Earth, Air, Fire and Custard van Tom Holt. Ik ken het niet, maar het klinkt erg tof! En dat is het voordeel aan samenwonen: dit boek staat nu ook in mijn kast 🙂

Hebben jullie deze week nog leuke boeken gekocht, of zijn jullie aan het hopen dat je veel boeken krijgt met kerst? 🙂

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s