Home » Recensies: Boeken » Review: All the birds singing

Review: All the birds singing

18142324  Auteur: Evie Wyld
Titel: All the birds, singing
Genre: Fictie, mystery
Taal: Engels
Jaar: 2013
Uitgeverij: Pantheon
ISBN: 9780307907769
Aantal pagina’s: 240
♥♥♥♥♥

Omslagtekst: 
Jake Whyte is living on her own in an old farmhouse on a craggy British island, a place of ceaseless rains and battering winds. Her disobedient collie, Dog, and a flock of sheep are her sole companions, which is how she wanted it to be. But every few nights something—or someone—picks off one of the sheep and sets off a new deep pulse of terror. There are foxes in the woods, a strange boy and a strange man, rumors of an obscure, formidable beast. But there is also Jake’s past—hidden thousands of miles away and years ago, held in the silences about her family and the scars that stripe her back—a past that threatens to break into the present. With exceptional artistry and empathy, All the Birds, Singing reveals an isolated life in all its struggles and stubborn hopes, unexpected beauty, and hard-won redemption.


Review
Ik ontdekte dit boek toen ik stage liep. De Geus ging dit boek vertalen en op de grond van ons kantoor lagen mogelijke omslagen voor de Nederlandse versie. Die waren prachtig en alhoewel je een boek niet moet beoordelen op zijn cover, werd ik door die afbeeldingen toch erg nieuwsgierig naar het verhaal. Helaas is het uiteindelijk een andere cover geworden, maar het boek wilde ik wel lezen.

Het verhaal is zo enorm spannend. Het is heel anders dan de meeste boeken die ik lees. Ik zat telkens op het puntje van mijn stoel te lezen, ik moest weten hoe het verder ging, of eigenlijk, wat er in het verleden is gebeurd.

Het boek bevat verschillende verhaallijnen waardoor de spanning groter wordt. Telkens op de juiste momenten wordt een verhaallijn afgebroken en krijgen we een ander fragment te lezen. Je blijft echt doorlezen, en iedere verhaallijn is interessant.

Het is goed geschreven, vanaf het begin heeft het boek je in zijn greep. En je kunt het niet wegleggen tot je het hele verhaal gelezen kent.

Advertentie

2 thoughts on “Review: All the birds singing

  1. Pingback: Best books of 2016! | Down the rabbit hole

  2. Pingback: All the birds, singing – Evie Wyld | Lalagè leest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s