Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

IMG_5746Hoi lieve lezers! Tijd voor een nieuwe showcase!
Ik ben de laatste tijd niet zo veel boeken aan het kopen, omdat ik bezig ben met het uitlezen van mijn boekenkastJawel, ik heb echt te veel ongelezen boeken dus ik wil nu echt keihard aan de slag gaan om alles uit te lezen. En dat lukt, ik loop inmiddels 17 boeken voor op mijn goodreads challenge, hihi.
Anyway, toch heb ik nog wat nieuwe boeken om jullie te laten zien. En er komt er vandaag nog eentje bij, want ik ga straks naar boekhandel Donner in Rotterdam voor de Harry Potter and the cursed child – release party. Ik heb er heel veel zin in! En dat boek moet ik natuurlijk ook hebben! Maar eerst de boeken van de afgelopen weken.

IMG_7113
Gekocht
Eigenlijk mag ik dus geen boeken kopen. Maar ik was een aantal dagen bij m’n vriend en ik had twee boeken uit mijn kast mee genomen. De een had ik binnen een middag uit en de ander bleek zo saai dat ik niet verder wilde lezen. Oeps. Wat doe je dan? Juist, dan ga je alsnog een ander boek kopen!
Ik heb al heel lang zin om Miss Peregrine’s home for peculiar children te lezen dus dit was mijn kans! Ik heb de boektrailer gezien en veel positieve reacties gelezen en ik moest hem nu ook echt hebben. Inmiddels heb ik hem uit en ik ben het met de andere recensenten eens. Dit boek is awesome! De recensie komt snel!

Geleend
Geen

Gekregen
IMG_7112Weet je wat zo leuk is aan studeren? Op een gegeven moment ben je afgestudeerd. En jawel, ik ben er! (mits alle online systemen eindelijk even lief gaan doen, officieel ben ik nog niet klaar maar dat is een kwestie van formaliteiten en ruzie maken met computers. Komt wel goed).
Anyway, het leuke aan afstuderen van een opleiding als literatuurwetenschap, is dat mensen je niet echt iets anders kunnen geven dan boeken. Right? Dus ik kreeg van mijn lieve zus The story of Alice, een boek waar ik al langere tijd kwijlend naar kijk in de boekhandel.
Van mijn lieve papa en mama kreeg ik een super toffe polaroid camera! Niet echt boek gerelateerd maar wel awesome, dus die wilde ik ook even met jullie delen 🙂

Goed, dat was het. Hebben jullie nog leuke boeken gekocht deze week? En gaan jullie het nieuwste Harry Potter boek ook lezen?

Advertentie

2 thoughts on “Showcase Sunday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s