Home » Recensies: Boeken » Review: Winnie the Pooh

Review: Winnie the Pooh

Auteur: A.A.Winnie-the-Pooh Milne
Titel: Winnie -the-  Pooh
Genre: Classics, jeugdliteratuur, literatuur
Taal: Engels
Jaar: 1926
Uitgeverij: Egmont UK
ISBN: 9781405211161
Aantal pagina’s
: 146
Gelezen: Januari, 2016
♥♥♥♥♥

Omslagtekst
A.A. Milne’s ‘Winnie-the-Pooh’ stories need no introduction. They have been loved by generations of children ever since Pooh, Christopher Robin, Piglet, Rabbit, Owl, Kanga and Roo, and Eeyore made their first appearance.


Review
Ik was een weekend bij mijn vriend en ik had het boek dat ik toen mee had al uitgelezen. Wat te doen, dacht ik, en toen gingen we naar de boekhandel. Daar kwam ik dit boekje tegen, de originele verhalen van Winnie -the-  Pooh met de originele tekeningen van E.H. Shepard. Echt een prachtige editie! Die kon ik uiteraard niet laten liggen, dus ik had weer wat te lezen!

De verhalen zijn ontzettend leuk! Ik weet niet of ik ze ook gelezen heb toen ik klein was, maar ik weet wel dat we een videoband hadden met een Winnie -the- Pooh film. Iets met een ontdekkingsreis, geloof ik? Ik kan zo even niet op de titel komen, helaas… (wie helpt me?)

In ieder geval, de verhalen zijn in prachtig Engels geschreven. Het deed me enorm denken aan mijn lievelingsboek Alice’s adventures in Wonderland en ik wilde eigenlijk niets liever dan alle verhalen hardop voorlezen.

De originele tekeningen voegen zo mogelijk nog meer toe aan het verhaal. Ze zijn prachtig en maken deze editie net wat unieker! Ik ben zo blij dat ik deze heb gekocht!

Advertentie

One thought on “Review: Winnie the Pooh

  1. Pingback: Best books of 2016! | Down the rabbit hole

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s