Home » Showcases » Showcase

Showcase

IMG_5746Hey guys! Ik wilde afgelopen zondag een showcase plaatsen, maar ik was bij mijn vriend en hij heeft best wel slecht internet, dus dat lukte niet, dus ik plaats hem vandaag. Beter laat dan nooit, toch?

20160630_130328 Gekocht
Voor mijn verjaardag kreeg ik van een vriendin The looking glass wars, en dat boek was zo awesome dat ik hem heel snel heb uitgelezen en toen gelijk het tweede én het derde deel heb besteld. Whoop whoop! Ik vind deze serie zo leuk!

Geleend
Geen!

Gekregen
20160630_130348
Van Cathelijne van Not Just Any Book kreeg ik een mailtje of ik het nieuwste boek van Ellen Deckwitz wilde recenseren. Olijven moet je leren lezen is een non-fictie en gaat erover hoe je kunt genieten van poëzie. Ik vind Ellen Deckwitz leuk, ik heb haar al een aantal keren zien performen en ik was dus ook erg nieuwsgierig naar dit boek.
Bovendien, ik heb tijdens literatuurwetenschap geleerd hoe ik poëzie moet lezen en ik ben ervan gaan houden. Ik ben heel nieuwsgierig of een dichter een andere opvatting heeft van hoe je poëzie moet lezen, dan een docent.
Ik ben dus erg nieuwsgierig naar dit boek en blij dat ik het heb mogen ontvangen. Dankjewel Cathelijne en uitgeverij Atlas Contact!

Dat was het weer! Ik moet een beetje zuinig doen, dus ik ga de komende tijd niet al te veel boeken kopen. Ten eerste omdat ik nog enorm veel boeken ongelezen in mijn kast heb staan (nog steeds) en ten tweede… iets heel erg leuks dat ik jullie nog niet ga verklappen, I don’t wanna jinx it. Dus voorlopig moet ik even de boeken gaan lezen die ik nu heb.

Hebben jullie deze week nog leuke boeken gekocht?

Advertentie

2 thoughts on “Showcase

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s