Home » Showcases » Showcase

Showcase

IMG_5746

Hoi lezers! Ik had afgelopen zondag geen tijd dus mijn showcase van deze week komt nu pas online. Sorry daarvoor, maar, ik heb jullie wel een stapel boeken om te laten zien! ūüôā

Gekocht20160602_133830
Afgelopen week ging ik met een vriendin shoppen bij de Primark in Rotterdam. Zij had toen het geniale idee om daarna nog even naar Donner te gaan, een supertoffe boekhandel. Dus dat deden we, en daar kocht ik deze twee boeken. To kill a mockingbird heb ik al gelezen en hij was echt heel goed (klik hier voor recensie) maar ik had hem nog niet in mijn bezit. Ik vraag hem al jaren voor kerst en voor mijn verjaardag, maar ik krijg hem nooit dus ik besloot hem nu eindelijk te kopen. Daarbij kocht ik Go set a watchman. Deze heb ik nog niet gelezen maar dat wil ik zeker nog wel gaan doen. En deze twee boeken passen erg goed bij elkaar, dus die staan erg goed in mijn boekenkast!

Geleend
Geen!

Gekregen
Mijn lieve zus ging een voorjaarsschoonmaak doen en toen wilde ze ook een heleboel boeken weg doen. Maar voordat ze dat deed, mocht ik eerst boeken uitzoeken. Ik heb er een aantal meegenomen, onder andere¬†A series of unfortunate events –¬†The bad beginning, het eerste deel in de boeken van Lemony Snicket. Ik heb deze boeken verslonden toen ik jonger was en dus wilde ik deze heel graag hebben. Bovendien, er komt binnenkort een netflix serie uit met Neil Patrick Harris, die ik ook mega graag wil zien :).

20160606_105747Een ander boek dat ik mee nam was Sweep van Cate Tiernan. Ik kende het boek niet (het is het eerste deel in een serie) maar zij zei dat ik hem erg leuk zou vinden. Ik kwam hem vervolgens ook tegen op de instagram van Romi (klik hier voor haar blog, die is ook tof!) en nu ben ik erg nieuwsgierig naar dit boek!

20160602_134032Verder nam ik ook nog House of leaves mee, een boek dat ik al langer wil lezen. Hij is wel heel dik dus ik denk dat ik deze nog even laat liggen.
Ten slotte koos ik de dichtbundel tijd vergist zich van Els van Stalborgh. Ik kende deze auteur niet maar ik vind dichtbundels altijd wel leuk.

Dat waren de boeken van deze week! Mijn boekenkast wordt steeds voller, al ben ik ook steeds meer aan het lezen. Ik loop inmiddels ook 5 boeken voor op mijn reading challenge (woohoo!). En deze week is het boekenfestijn in Amersfoort waar ik ook erg graag naartoe wil, dus wellicht heb ik volgende week weer een enorme stapel boeken om jullie te laten zien…

Hebben jullie nog leuke boeken gekocht deze week?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s